Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

неделя, март 08, 2009

Гореща линия с Бога

В Холандия оставят телефонни съобщения на... Господ

08.03.2009 09:27

Откриването на художествена изложба в Холандия ще позволи на хората да се обаждат на телефонен номер, предназначен за Господ. Те обаче ще трябва да се задоволят само с оставяне на съобщение, съобщава Би Би Си.

Наречена "Гореща линия с Бога“, предизвикателната идея цели да привлече вниманието към промените в начина, по който холандците възприемат религията.

Холандският художник Йохан ван дер Донг е избрал мобилен телефонен номер, за да покаже, че Господ е достъпен навсякъде по всяко време, съобщава Радио Холандия.

Критици обаче са на мнение, че проектът се надсмива над религиозните чувства на вярващите.

Част от арт инсталация в Грьонинген, съобщението на телефонния секретар гласи: "Това е гласът на Господ. Не мога да говоря в момента, но можете да ми оставите съобщение“.

Въпреки, че "горещата линия“ е официално пусната в събота, телефонният номер бе активен през изминалата седмица с оставени около 1000 съобщения на автоматичния секретар.

Те обаче ще останат конфиденциални и не са част от арт проекта.

"Това е тайна между Господ и хората, които се обаждат“, уточнява авторът на идеята. Телефонната линия, по замисъла на създателя й ще остане отворена през следващите шест месеца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи