Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, март 16, 2009

Скачените съдове – Яне и ДАНС

Статията е публикувана преди 5 ч., 21 мин. на 16 март 2009 г.

По материали от: www.afera.bg Публикувана от bg-history

Браво Яне, браво ДАНС, браво български юнаци! Стискай палци, народе, Яне да е като сторъкия Шива, че да огрее във всички лайняни корупционни кътчета в страната. Защото като рече Яне – хуквайте, дансаджии, те хукват. Впрочем, май по-точното е обратното твърдение.

“Чест прави на Държавната агенция „Национална сигурност” и на прокуратурата, че така смело и категорично действат срещу радикалния ислямизъм и срещу всякакви лица, които с действията си подкопават държавността. Това, че тази нощ е имало спецоперация на ДАНС, е нещо много символично и знаково, че в България нещата се променят в проевропейска посока”, заявява часове след спецакцията на родното ФБР в с. Гърмен депутатът Яне Янев пред Агенция “Фокус”.

И продължава: “По отношение на предстоящи арести – ние имаме все по-голямо основание да вярваме на ДАНС и на прокуратурата. Иска ни се по същия начин да печелят обществено доверие съдът и другите институции.

Мога само да кажа, че в ДАНС има професионалисти, които по нашите сигнали и други техни разработки, си вършат работата”.

Ходещият пиар на ДАНС на Яне Янев е много симпатичен. Има нещо детско у него, което те кара да се усмихваш непрекъснато.

И понеже няма как да сме кьорави и да не забележим, че симбиозата между ДАНС и Яне е удивителна, стискаме палци на Янев да бъде като сторъкия Шива и да огрее във всички корупционни кътчета на страната. Дали обаче Яне огравя като слънце, или ДАНС му нашепва къде да насочи лъча, е въпрос на тълкувание.

Важното е хвалба да има.

Днес Яне ще дава пресконференция за корумпирани магистрати в Благоевград, което автоматично означава, че ДАНС като нищо вдругиден ще арестуват някой съдия или прокурор там за цвят.

С трепет и вълнение очакваме кога ли Яне ще рече нещо против прокуратурата – и то по високите и етажи, и с още по-голям трепет ще следим ДАНС дали ще откликне на воплите му.

Блажени са наивните!

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи