Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, май 27, 2009

Сгащили дядо Сионий на калъп с игумена на Клисурския манастир Епископ Антим

На снимката:Джулио Суге

СТАНА ЯСНО И ЧЕ БИВШИЯ РЕКТОР НА СОФИЙСКАТА ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ дядо Сионий Е БИЛ ОСОБЕНО БЛИЗЪК СЪС ЗВЕРСКИ ЗАКЛАНИЯ В ДОМА СИ СТОЛИЧЕН РЕСТИТУТ,БОХЕМ И ОТЯВЛЕН ГЕЙ-БЪЛГАРО-КЕНИЕЦА ДЖУЛИО СУГЕ.ГОВОРИ СЕ,ЧЕ НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ УБИЙСТВОТО НА МУЛАТА СИОНИЙ Е ГОСТУВАЛ В АПАРТАМЕНТА МУ,А ПОСЛЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ДА КУПОНЯСВАТ В МЪЖКА КОМПАНИЯ.


**********************

Цялата статия на две страници четете във вестник "Шоу",27.V-2.VI.2009 г.,страница 13 и 13

Сгащили дядо Сионий на калъп с игумена на Клисурския манастир Епископ Антим


Величкият епископ Сионий се опитал да блудства със семинарист от Елин Пелин.

Отецът го привикал в кабинета си уж да го мъмри,обаче вместо това му налетял.
Момчето успяло да се откопчи от похотливеца и да побегне,след което се оплакало на баща си.
В края на миналата седмица разгневеният му родител подаде жалба до Синода и лично до патриарх Максим срамният случай да бъде разгледан и на дядо Сионий да се наложи съответното наказание.
Ако инцидентът се потулел,той щял да сезира прокуратурата и медиите и да устрои лична вендета.

Цялата статия на две страници четете във вестник "Шоу",27.V-2.VI.2009 г.,страница 13 и 13

ПРЕД ЧОВЕК НА "ШОУ" СЕМИНАРИСТ ПЪК НАРЕЧЕ РЕКТОРА "ПАРОДИЕН ОБРАЗ НА ДУХОВНИК",КОЙТО ПУСКАЛ УЧЕНИЦИТЕ В ОТПУСК В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТЕГЛОТО ИМ,КАТО ЛИЧНО ГИ ПРЕТЕГЛЯЛ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ !

СИОНИЙ БИЛ НЕРАЗДЕЛЕН И С ВИКАРИЯ НА ПАТРИАРХ МАКСИМ-ЗНЕПОЛСКИЯ ЕПИСКОП ЙОАН,И С ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА СИНОДА-ЕПИСКОП НАУМ.ТРИМАТА "НЕЖНИ ДУХОВНИЦИ" СЕ ЧУВАЛИ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН,ПОЧТИ ВСЯКА ВЕЧЕР СЕ СЪБИРАЛИ НА ПИВО И КАФЕ-ПРИ ТОВА ПО РАСА !,В БАРА НА ВЪПРОСНИЯ ХОТЕЛ,КЪДЕТО НАСКОРО СЕ ЧЕРПЕЛИ ТИХОН И НЕОФИТ.

ДОСКОРО
ИГУМЕНЪТ НА ДОБРИДОЛСКИЯ МАНАСТИР ХАРАЛАМПИЙ И БИВШИЯТ РЕКТОР НА СОФИЙСКАТА ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ СИОНИЙ ГО РАЗДАВАЛИ "ПЪРВИ ДРУЖКИ",ГЛАВНО ПО ЛИНИЯ НА ДВОЙНОТО СЕКСУАЛНО ЧУВСТВО".МНОГО ПЪТИ РЪШКАЛИ ИЗ СТРАНАТА УЖ ПО ВОДОСВЕТИ В КОМПАНИЯТА НА МЛАДИЧКИ СЕМИНАРИСТИ.ПРЯКОРЪТ НА ИГУМЕНА НА ДОБРИДОЛСКИЯ МАНАСТИР В ГЕЙСРЕДИТЕ БИЛ "ХАРИЕТА".

СТАНА ЯСНО И ЧЕ БИВШИЯ РЕКТОР НА СОФИЙСКАТА ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ Е БИЛ ОСОБЕНО БЛИЗЪК СЪС ЗВЕРСКИ ЗАКЛАНИЯ В ДОМА СИ СТОЛИЧЕН РЕСТИТУТ,БОХЕМ И ОТЯВЛЕН ГЕЙ-БЪЛГАРО-КЕНИЕЦА ДЖУЛИО СУГЕ.ГОВОРИ СЕ,ЧЕ НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ УБИЙСТВОТО НА МУЛАТА СИОНИЙ Е ГОСТУВАЛ В АПАРТАМЕНТА МУ,А ПОСЛЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ДА КУПОНЯСВАТ В МЪЖКА КОМПАНИЯ.

*********************************************************************************************

Игумен Антим ИМА,доказва го статията по-долу от сайта:http://www.dveri.bg


Игуменът на Клисурския манастир Антим ще ръководи временно и Чипровския манастир

Автор Фокус

сряда, 06 февруари 2008

Игуменът на Клисурския манастир Антим ще ръководи временно и Чипровския манастир след подадената от архимандрит Евсевий оставка. Това съобщи адвокатът на отец Евсевий – Борис Цветков. Заповедта е издадена още миналата седмица, но едва вчера е получена от адвоката. Подписана е от Видинския митрополит Дометиан. С нея се отец Евсевий се освобождава не само от поста игумен, но и въобще от епархията.


Вече има образувано дознание срещу инока Кирил. То не е за побой, а за кражба с взлом. Архимандрит Евсевий не е пожелал да бъде освидетелстван от лекар. “Тъй като е монах, свят човек и до него не може да се доближава чужд човек”, поясни адвокат Цветков.
Архимандрит Евсевий се е върнал в родното си място – в Благоевградско. Чувства се добре, но е огорчен от станалото. “13 години е градил този манастир. Преди него той бе в руини. Изгради цяло крило – източното е съвсем ново. Покрит е покривът на манастира и църквата към него. Има нови зидове, портали, камбанария”, разказа Борис Цветков. Никой от Българската православна църква не го е потърсил досега.

Игумен Антим бе човекът, който изпрати финансовата проверка за състоянието на Чипровския манастир.

ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ !

11 коментара:

 1. Анонимен10:38 пр.об.

  Рабихте ме от смях, няма такъв епископ Антим, писна ми от малоумните ви статии ! Ректора на семинарията не пуска учениците в отпуск, това право е дал на класния ръководител и дежурния възпитател ! Що се отнася до дядо Йоан и дядо Наум не по няколко, а по сто пъти на ден ще се чуват ако трябва, 1во те са приятели и 2ро са от клира който управлява Църквата ! Аз с моите приятели и съученици се чувам по десетки пъти на ден ! Стига сте бълвали простотии !

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен10:50 пр.об.

  Аз не знам има или няма епископ Антим.

  Написаното в "Minaret-Bulgaria,News" е от В."Шоу",27.V-2.VI.2009 г.,12 и 13 страница

  Минаре-България

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен11:00 пр.об.

  Аз пък знам, че няма епископ Антим в България, поне за сега ;) А в Шоу, могат да напишат че Обама е китаец, за да се продава...

  ОтговорИзтриване
 4. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен12:12 сл.об.

  Игумен Антим имаШЕ, сега е протосингел на епархията и духовен старец (баща) на сестрите които сега живеят там, манастира е женски и игумения е майка Таисия http://www.pravoslavie.bg/content/view/10015/176/ !!! Четете вие, аз съм бил в този манастир, не ми обяснявайте кой какъв е, защото познавам всички хора от там, а и не само ;)

  ОтговорИзтриване
 6. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 7. Игумен Антим ИМА !Ето препратка към статия в сайта ДВЕРИ,в която се споменава за игумена на Клисурския манастир Антим:
  http://www.dveri.bg/content/view/5929/29/

  ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ !!!

  ОтговорИзтриване
 8. Да де,значи информацията на в."Шоу" е вярна !!!

  ОтговорИзтриване
 9. Анонимен9:04 сл.об.

  http://www.pravmladeji.org/node/374

  ОтговорИзтриване
 10. Анонимен9:54 сл.об.

  В БПЦ няма епископ на име Антим. Въпросният Антим е архимандрит и отдавна не е игумен, а протосингел. От вестник Шоу са пълни неграмотници!

  ОтговорИзтриване
 11. Анонимен9:55 сл.об.

  Аз съм архиепископ Антим, на 12 годинки съм. Предпочитям да съм игумен на женски манастири и обичам да чета вестник Шоу. Особено ми е полезен когато съм в ролята си на протосингел. Дава ми актуална информация и ми помага да ръководя искрейзилата част от паството. Амбицията ми е до 27-мата ми годишнина да стана Антим II. Затова реставрирам светкавично църкви и манастири, подкрепям ректори, директори и каквото падне, давам мило за драго. Поздравявам всички мои фенове и + и -.

  ОтговорИзтриване


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи