Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, февруари 24, 2009

Специално разрешение за влизане в църкви в Македония за Великден

Миле Спировски: Неоправдано е да се иска специално разрешение за влизане в църкви в Македония за Великден

24 февруари 2009 | 16:32 | Агенция "Фокус"

Скопие. От туристическите агенции в съседна България вече има голям интерес да изпратят гости в Македония за религиозния празник Великден, казаха за Агенция "Фокус" от Асоциацията на туристическите работници в Македония /АТАМ/. В АТАМ нямат точни данни, но посочват, че българите вероятно са най-честите гости в Македония, която посещават за празници, а и през уикенда са чести гости в Охрид.
„Вече сме в контакт, разговаряме с колегите от България да организираме турове за Великден. Нормално е от група от 40 души 30 да искат да влязат в църквите. И ние правим това, когато водим туристически групи в други страни. Никъде не се искат подобни разрешения за влизане в църквите. Не съм чул, че има такава наредба от владиката Петър, но ако е така, това е неоправдано и ще навреди на туризма”, заяви
председателят на АТАМ Миле Спировски.
В Държавния статистически институт няма числени данни колко туристи от съседните страни посещават Македония. Институтът отчита гостите от всички държави под общо название „чуждестранни туристи”. По данни на института броят на чуждестранните туристи през декември 2008 г. е нараснал с 9,8% в сравнение със същия месец на 2007 г. Броят на нощувките, реализирани от чужденци, през 2008 г. е бил с 13,4% по-голям в сравнение с 2007 г.
Сунчица СТОЯНОВСКА

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи