Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, февруари 10, 2009

Ще бъде сформирана специална следствена комисия във връзка с израелското нападение срещу комплекса на ООН в Ивицата Газа

ООН ще разследва израелските атаки срещу нейни центрове в Газа...

Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун оповести, че ще бъде сформирана специална следствена комисия във връзка с израелското нападение срещу комплекса на ООН в Ивицата Газа...

Posted 10.02.2009 12:42:44 UTC

Updated 10.02.2009 12:42:44 UTC

Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун оповести, че ще бъде сформирана специална следствена комисия във връзка с израелското нападение срещу комплекса на ООН в Ивицата Газа. Постоянният представител в ООН на мандатния председател на Съвета за сигурност на ООН Япония, посланник Юкио Такасу каза, че на заседание на съвета генералният секретар е отбелязъл, че е решил да бъде сформирана следствена комисия в рамките на израелското нападение срещу комплекса на ООН в Газа и че след като обсъди с членовете на комисията основните правила на работа, ще осведоми в кратък срок Съвета.

Представителят на Филипините в ООН Рияд Мансур заяви, че са останали доволни от това решение.

По време на военната операция в Ивицата Газа, израелската армия бе бомбардирала училищата контролирани от ООН и комплекса на отдела за оказване на помощ на палестинските бежанци.

Служителите на ООН бяха подчертали че притежават доказателствата, че Израел се е възползвал от боеприпаси с бял фосфор.Радио "Гласът на Турция"

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи