Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, февруари 04, 2009

Ислямската религия е религия на мира

Президентът Гюл продължава контактите си в Саудитска Арабия...

Президентът Абдуллах Гюл каза, че разцеплението между палестинските фракции представлява най-голямата пречка пред основаването на независима палестинска държава...

Posted 04.02.2009 11:34:11 UTC

Updated 04.02.2009 11:34:11 UTC

Президентът Абдуллах Гюл каза, че разцеплението между палестинските фракции представлява най-голямата пречка пред основаването на независима палестинска държава. Гюл заяви, че предизвиква съжаление фактът, че ислямската религия се отъждествява с тероризма и отбеляза, че с подобни твърдения се води тайна кампания за разпространяването на ислямофобията в света.

Президентът Гюл продължава контактите си в столицата на Саудитска Арабия Рияд където се намира на посещение по официалната покана на крал Абдуллах. Гюл произнесе слово пред парламента на Саудитска Арабия и каза, че отношенията между двете страни са великолепни. Той заяви, че дружеските връзки между държавниците на двете страни ще дадат възможност за разгръщането и на търговските и икономически връзки. В словото си Гюл се спря и на палестинския проблем, положението в Ивицата Газа и на международния тероризъм и подчерта, че единството на палестинския народ е от голямо значение.Той припомни, че кралят на Саудитска Арабия Абдуллах полага големи усилия по въпроса. Гюл заяви, че ако палестинците се бяха сплотили и бяха изпълнили дадените обещания, днес Палестина щеше да бъде в много различно положение.

Президентът Гюл подчерта, че на различни форуми в света ислямската религия се отъждествява с тероризма и каза, че ислямската религия е религия на мира и че терористи може да излязат от всяко религиозно общество. Гюл заяви, че ислямофобията се разпространява тайно по света.Радио "Гласът на Турция"

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи