Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, февруари 05, 2009

Посещения на турския президент Гюл на Генералния секретариат на Организация Ислямска конференция и на Ислямската банка за развитие

Продължава официалното посещение на президента на Турция в Саудитска Арабия

05 февруари 2009 | 09:24 | Агенция "Фокус"

Рияд.Продължава официалното посещение на президента на Турция Абдуллах Гюл в Саудитска Арабия, съобщават медиите. Програмата предвижда срещи с крал Абдулла, с министъра на външните работи на Саудитска Арабия принц Файсал, с министъра на общините и селските райони принц Мите`б, с министъра на съобщенията и информационните технологии Мулла и с министъра на финансите Ассаф. Предвидени са и посещения на кралския саудитски университет, научния и технологичен град Крал Абдюлазиз, съоръжения на отбранителната промишленост, промишлените и търговски палати в Рияд и Джеда, както и на Генералния секретариат на Организация Ислямска конференция и на Ислямската банка за развитие.
По време на разговорите се обсъждат двустранните отношения, регионални и международни въпроси, които представляват интерес за двете страни. Дискутират се също възможностите за разширяване на двустранните търговски и икономически връзки и отношенията на Турция със Съвета за сътрудничество в Персийския залив.
Абдуллах Гюл ще се срещне също с турски и саудитски представители на деловите среди, както и с живеещи в Саудитска Арабия турски граждани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи