Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, януари 03, 2009

ОИК

Анадолска агенция: ИК на Парламентарния съюз на ОИК ще има заседание в Истанбул за израелската офанзива

03 януари 2009 | 17:32 | Агенция "Фокус"

Анкара. Изпълнителният комитет на Парламентарния съюз на Организацията Ислямска конференция /ОИК/ ще има извънредно заседание в Истанбул на 14 януари, за да обсъди неотдавнашната израелска офанзива срещу Палестина, предава Анадолската агенция. Срещата ще бъде на равнище председатели на парламенти.
Председателят на турския парламент Кьоксал Топтан е изпратил писма до колегите си от страните членки на ОИК. Той пише, че ИК на Парламентарния съюз трябва да се събере на извънредно заседание заради трагедията в Газа.
Изпълнителният комитет на 50-членния Mарламентарен съюз на страните от ОИК се състои от Турциs, Нигер, Египет, Мали, Азербайджан, Иран, Алжир, Саудитска Арабия, Чад и Бенин.
-
Анадолска агенция: Започна заседанието на Изпълнителния комитет на ОИК

03 януари 2009 | 13:35 | Агенция "Фокус"


Джеда/Анкара. В саудитския град Джеда започна извънредното заседание на Изпълнителния комитет на Организацията Ислямска конференция /ОИК/, включващ министрите на външните работи на страните-членки, предава Анадолската агенция. В изказването си генералният секретар на ОИК Екмеледин Ихсаноглу заяви, че не може да намери думи, за да опише драмата в Газа заради нападенията на Израел и изрази увереност, че светът няма да остане безмълвен пред “подобни издевателства, невиждани в съвременната история”.


Organisation of The Islamic Conference

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи