Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, януари 28, 2009

Отец Юстин Първу от манастира "Петру Вода" се противопоставя на чиповете с лична информация

Румънски игумен обяви паспортите с биометрични данни за "оръдие на злото"

Отец Юстин Първу от манастира "Петру Вода" се противопоставя на чиповете с лична информация, които вписват гражданите в една схема за следене и наблюдение на национално и световно ниво

28.01.2009

Румънски игумен обяви паспортите с биометрични данни за "оръдие на злото" и поде кампания в селата в Североизточна Румъния срещу въвеждането на новия тип лични документи, съобщава информационният сайт Зиаре.

Отец Юстин Първу от манастира "Петру Вода" се противопостави на чиповете, носещи биометрични данни за съответното лице, които се смятат от вярващите за "печат на Сатаната".

Инициативата му беше последвана и от други свещеници в околните села, които започнаха да проповядват срещу въвеждането на новите паспорти, въпреки че Румънската православна църква се разграничи от начинанието.

В интернет беше пусната петиция, която събра близо 2000 подписа на национално ниво.

Отец Юстин твърди, че чрез новата паспортна система румънците са задължени да се впишат в една схема за следене и наблюдение на национално и световно ниво.

Според духовника това отнема свободата на хората, тъй като в документите им се поставя биометричен чип, съхраняващ данни за дигиталните отпечатъци, изображението на лицето и всички останали лични данни.

"Зад тази система за белязане на хората, за кодиране и съхраняване на лична информация се крие цяла диктатура, цял демоничен план, чрез който доброволно продаваш душата си на дявола", категоричен е отец Юстин.

Минаре-България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи