Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, януари 29, 2009

“Мастер скул” наистина не е регистрирана

Секта вербувала членове в интернет

Нова секта вербува свои последователи, предимно млади хора, чрез интернет. Това показа разследване на БНР вчера.
Става дума за “Мастер скул” - учение, което има само интернет страница. Но пък организира обучителни курсове срещу 100 лв. в България и Гърция. От организацията продавали и “лекарства” в шишенце срещу 7 лв. Сигналът е подаден от родител на един от потърпевшите.
Основател на “Мастер скул” е Здравко Георгиев. Той се е обучавал повече от 10 години в организацията-майка с учител Занко Занев. Впоследствие тази организация е закрита, а самият Занко Занев е екстрадиран от страната.
Убеждават те, че си уникален, че си едва ли не център на Вселената, разказа една от потърпевшите, която обаче успяла да се измъкне от капана. И когато повярваш, че е така, се откъсваш от реалността, напускаш работа, развеждаш се, разказа тя.
Изпълнителният директор на Дирекцията по вероизповедания Емил Велинов потвърди, че “Мастер скул” наистина не е регистрирана. Вече се работи по сигнала, допълни Велинов.труд

2 коментара:

  1. Анонимен12:10 сл.об.

    Явно наближават избори и трябва да подгреем избирателите. Много е актуално да ги занимаем в момента със "страшните секти", вече си решихме проблемите с газта, финансовата криза отмина, корупцията е забравена в миналото, а политиците ни са най-прекрасните народни синове и дъщери.
    Не разбрах точно с какво ни зомбират, кои са зомбираните, а пък че сме уникални глупаци, дето живеем в тази страна, това е световноизвестно.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8:34 сл.об.

    Ако говорим за екстрадиране... мисля, че нашите мили "управляващи" трябва първи да напуснат и ако може по-бързо, преди да сме се затрили като нация!

    ОтговорИзтриване


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи