Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, януари 22, 2009

Името на Бог се вулгаризира

В Македония намесиха и Бог в политиката
22 януари 2009, 08:23
Политика

Скопие, Македония
     
“Господи, премили Боже, който си на небесата, виждаш ли мъките наши македонски?” Господ слезе сред македонците. Съжали се над Македония, земя, напоена с кръв и сълзи и я благослови, за да докаже истината”.
Тази македонска молитва от името на всички македонци беше излъчена по държавната телевизия, а в нея се чува и гласът на Всевишния, посочва македонската телевизия А 1. “Божи благослов за нас, македонци мои. Хиляди години чакам да ме повикате”, се казва в молитвата.
Чия е тази молитва, в която името на Бог се вулгаризира и с него се злоупотребява с пропагандни цели и за целите на злободневната политика, пита А 1. В молитвата има не само молба, но и проповед, продължава А 1. Македонците са началото на бялата раса, а съседите се опитват да подменят истината. “Хиляди книги по цял свят съседите наши раздадоха, с фалшива история и изкривена истина за Македония. От нас македонските, потомците на Македон, бялата раса я започнах и от при вас е започнало всичко, чак до Японско море”, се казва в молитвата. А 1 посочва, че онези, които са написали молитвата, случайно или преднамерено, са забравили, че една от десетте Божи заповеди гласи: “Не споменавай напразно името Божие”. Но Бог е милостив и им прощава на грешниците. Но за онези, които са нарушили закона, следва наказание. Молитвата сега е в ръцете на Съвета по радиоразпръскване, заключава А 1. /БЛИЦ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи