Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, октомври 06, 2008

Етнически вот в Босна и Херцеговина

2008-10-06 07:46:52 | Автор: TODAY.BG

Водещите хърватски, мюсюлмански и сръбски националистически партии водят в повечето общини на Босна и Херцеговина, съобщи АФП.

Независимият съюз на социалдемократите на премиера на босненските сърби Милорад Додик води, като техни кандидати са избрани за кметове в 32 общини, съобщи избирателната комисия. Резултатът означава сериозно засилване на позициите на партията, която спечели само 15 места на предишните местни избори.

Мюсюлманската националистическа Партия на демократичното действие е най-успешна в мюсюлманско-хърватската федерация с 28 места.

Националистите от Хърватския демократичен съюз се справиха най-добре в предимно хърватските общини с 15 кметски места. Резултатите са частични и предварителни, като още не са известни резултати от 25 общини.

Като цяло, предварителните резултати показват сбъдване на очакванията за засилване на позициите на националистическите партии, което се очакваше преди изборите. Активността, 55%, е по-висока, отколкото на предишните местни избори и надхвърли очакванията на анализаторите, макар че в градовете активността беше малко над 40%.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи