Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, октомври 17, 2008

Швед превърна Библията в списание

С модерен дизайн и провокативни снимки на газова камера, страстно целуващи се мъж и жена и индустриално бунище от комини, са запълнени първите няколко броя на списанието “The Book”, съобщва usatoday.com. Проектът “Книгата” има за цел да представи Новия и Стария завет по достъпен за читателя начин, но без това да се отразява върху съдържанието и смисъла на текста.

”Проблемът бе, че Библията в сегашната си форма може по-скоро да те отблъсне, отколкото да те привлече. Можеш да се откажеш още преди да си се запознал с нея, а колкото повече знаеш, толкова по-голямо участие в нещата можеш да взимаш. Библията се използва в много аспекти от живота - дори като извинение за започване на войни. Човек трябва да бъде информиран”, казва създателят на проекта Даг Содърберг, който е привлякъл за идеята си дори хора като Боно от U2, Анджелина Джоли и Нелсън Мандела- техните снимки са публикувани в броя посветен на Новия завет

на очакванията, реакцията на църквата в Швеция не беше остра, а много позитивна и то на всички възможни нива”, хвали се още създателят на списанието Содърберг. У нас все още не може да се купи “скандалното” издание, но ако си го поръчате през интернет ще ви го доставят срещу 23 долара.

изт.,четвъртък, 16 октомври 2008

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи