Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, януари 09, 2009

Палестинското посолство в Испания благодари на нападателя на Севиля Фредерик Кануте,че подкрепи страната



Спорт

Палестинското посолство благодари на Фреди Кануте

Палестинското посолство в Испания благодари на нападателя на Севиля Фредерик Кануте, че подкрепи страната по време на снощния двубой за Купата на Краля срещу Депортиво Ла Коруня.

Голмайсторът, който участва в много благотворителни каузи, вкара гол на Ла Коруня и показа тениска под своя екип, на която пишеше "Палестина" на няколко езика. Консулът на палестинската страна Махмуд Алуанен заяви за радио "Марка": "Това е много важна стъпка. Нападателят на Севиля се показа като много смел човек, след като ни подкрепи по този начин.
Спортистите са човешки същества и те не могат да крият своите чувства. Всички те имат право да изразят своето мнение в областта на човешките права. Аз съм сигурен, че всички палестински деца, които обичат испанския футбол, са били трогнати от неговия жест". Кануте е ревностен последовател на Исляма от 20-годишен, а през сезона 2006/2007 година отказа да носи фланелка с реклама на европейски букмейкър, защото залагането е против неговата религия. Израелският посланик в Испания Рафаел Шуц също бе помолен от радио "Марка" да каже своето мнение по случая и той заяви: "Ние всички трябва да действаме заедно за да има мир в региона. Смесването на спорта с политиката понякога може да бъде нещо много лошо, но не винаги. Доколкото си спомням Майкъл Оуен направи нещо такова за да подкрепи докерите в Ливърпул и това е позитивна реакция. Аз нямам някакво еднозначно мнение за жеста на Кануте, човек трябва да уважава жестовете на другите хора. Не вярвам, че този жест ще генерира насилие, а тениската не казва нищо повече от Палестина. Нямаше обиди към Израел и не вярвам, че ще има някакво насилие след това". /БГНЕС

Севиля / Испания

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи