Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, януари 09, 2009

Евреите можели да си говорят каквото си искат, но те действително потъпквали човешкото достойнство

Ватиканът се сдърпа яко с Тел Авив

Папа Бенедикт ХVIІ

Безпрецедентен скандал се развихри вчера между Ватикана и Тел Авив, след като президентът на Папския съвет за мир и справедливост кардинал Ренато Рафаеле Мартино обвини в интервю Израел, че бил превърнал Ивицата Газа в концентрационен лагер. Отговори му веднага говорителят на министерството на външните работи на еврейската държава Игал Палмор, който сравни използваните от висшия прелат „термини" с тези от обичайната пропаганда на Хамас, предаде нашият кореспондент в Италия.

Кардинал Мартино, който е бил дълги години папски нунций в ООН, репликира, подчертавайки пред журналисти, че евреите можели да си говорят каквото си искат, но те действително потъпквали човешкото достойнство.

В коментарите си за избухналия скандал наблюдателите в Италия отбелязаха единодушно, че той погребва малката вероятност папа Бенедикт ХVIІ да осъществи през май желаното от него посещение в Израел. Тази вероятност започна да бледнее веднага след първата атака на еврейската държава срещу Газа. Тогава, на 28 декември, светият отец осъди нападението, определяйки го като демонстрация на истинско насилие, и поиска незабавно примирие.монитор

-

Англиканската църква бори кризата с молитви
9 Януари, 2009

Архиепископът на Кентърбъри.

Специална молитва за тези, които в условията на задълбочаваща се финансова криза се опитват да запазят работното си място, публикува Англиканската църква. Текстът е съставен от създадено неотдавна ново подразделение на църквата - служба за бързо молитвено реагиране, съобщи ИТАР-ТАСС.

Във Великобритания не са забравили и хората, които вече са останали без работа. За тях има Молитва за съкратени.

Англиканската църква активно участва в борбата с кредитната криза, обхванала Великобритания от края на лятото на 2008. През есента с благословията на архиепископа на Кентърбъри Роуън Уилямс бе разработена специалната програма "Въпрос на живот и задължение". Първа стъпка в нея бе написването на молитва за стабилността на банковата система.монитор

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи