Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, февруари 02, 2008

ПРОДУКЦИИ:Отечествен фронт

Отечествен фронт
ПЪРВАТА БЪЛГАРКА С МЮСЮЛМАНСКА ЗАБРАДКА ПО УБЕЖДЕНИЕ

За раждането на исляма в човека или песента за Балканджи Йово на обратно

В първата събота на февруари социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже един филм за раждането на исляма у нас. Или раждането на исляма в един човек - в една българка. Ислямът е на мода в Европа. Забрадката е аксесоар, но и символ, срещу който християните се борят с оръжие. Тази събота „Отечествен фронт” ще покаже една забрадка - може би първата българска забрадка. Първа е, защото тя е забрадка по убеждение - не е по наследство.

Разказът „Една българка” тези дни звучи така – една българка, ужасена от липсата на ценности в живота си и в живота на така наречените днешни християни, избира другата религия - религията на нашия вековен поробител. Милена Борисова е на 38 години и е системен администратор. Системен администратор на ислямски сайт. Нейната еманципация е направила 360-градусов оборот и тя днес е първата българка с мюсюлманска забрадка по убеждение, не по наследство. Милена вече се казва Иршад, което в превод означава „напътстваща”. Тя е сменила доброволно своята християнска религия с мюсюлманска такава - песента за Балканджи Йово на обратно. Милена и мъжът й Адхам битуват мирно във виетнамските общежития в София на социални помощи и гледат двете си момчета. И двете момчета са с ясното съзнание каква вяра изповядват.

„Как се стига до решението да си смениш вярата и да се забулиш в един свят, в който голият пъп е новата религия? Има ли ислямисти в България? Възможно ли е системният администратор Милена, наречена Иршад да е поддръжник на ислямистки сайт у нас?! Има ли хора у нас, разследвани за ислямистка дейност? Опасни ли са те? Отговорът е – Милена-Иршад е една от четиримата, които тия дни са следствени за един ислямски сайт, който издавал фатва – религиозни отсъждания. Сайтът е хакнат от службите, които нахълтват в дома й една сутрин и като в партизански филм за фашисти взимат някаква забранена литература... Толерантни ли сме ние съм Иршад? И още един въпрос – ако това е тенденция и един ден забулените жени станат повече от тези с голите пъпове – тогава забулените жени ще бъдат ли толерантни към нас? Само това ни интересува – срещу нашата толерантност да има и тяхната. Другото е геополитика.” – коментира Мартин Карбовски. – „Ако искате да ходите на плаж и да ви се вижда пъпа над дънките с ниска талия – момичета, ислямът не е за вас. Ако искате също така да сте верни на мъжа си и да не ви закачат други мъже – повярвайте ми християнството също дава такива възможности.”

„Отечествен фронт”, събота, 2 февруари 2008 г., 18:15 по Нова телевизия.


1 коментар:

  1. Анонимен11:48 сл.об.

    Да видим какво е написала Милена:
    "Нейната еманципация е направила 360-градусов оборот и тя днес е първата българка с мюсюлманска забрадка по убеждение, не по наследство."

    Пълно непознаване на геометрия. Завъртането на 360 градуса, означава оставане в същата посока. Ако бе казала 180-градуса, това е друга работа...
    Там където липсва логиката, там идва Исляма!

    ОтговорИзтриване


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи