Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, декември 04, 2008

Никулденските тържества в Бургас ще се гледат онлайн в цял свят

Тържествата по случай празника на Бургас Никулден ще се излъчват онлайн в интернет. По този повод за първи път в България ще бъдат използвани най-модерните технологии на американската корпорация ..... Излъчването е подарък от Неда Калчева и Иван Ненчев - създатели на съвсем новата българска компания ......., базирана в Бургас. Фирмата е специализирана в дизайна и разработката на иновативни софтуерни продукти.

Неда и Иван са представители на рядката порода българин, успял в чужбина, но избрал да се завърне у дома. Преди да се установят в Бургас и да започнат да развиват бизнеса си тук, Неда и Иван са работили в централата на CNN в гр. Атланта, щата Джорджия.

По всичко изглежда, че те ще се превърнат в начало и символ на проекта по идея на кмета Димитър Николов „Завръщане в Бургас", който има за цел да събира на Никулден известни и доказали се в професията си бургазлии, както и хора, свързани по един или друг начин с Бургас. В дългосрочен план проектът цели да задържи младите специалисти тук и да привлече в Бургас мозъци от страната и чужбина.

Празничната програма за Никулден ще може да се гледа онлайн през прозорец в сайта на Община Бургас - www.burgas.bg. Неда и Иван са готови да предоставят безвъзмездно код и инструкции за регулиране на настройките на всички електронни медии, които проявят интерес към излъчването. Те гарантират пълно отразяване и архивиране на заснетия материал, който ще може да се тегли след 6 декември от техния сървър. Неда и Иван, както и Община Бургас по своите канали, ще се свържат чрез форумите в интернет на първо време с бургаските колонии и цялата българска общност в САЩ, за да ги уведомят за предстоящото онлайн излъчване.

News.Burgas24.bg,декември 2008

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи