Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, декември 12, 2008

Кметът на Бургас Димитър Николов е разрушил мюсюлманския храм в квартал “Меден рудник”

ДПС възропта срещу кмета на Бургас

В последния ден от религиозния празник за мюсюлманите - Курбан Байрам - кметът на Бургас Димитър Николов е разрушил мюсюлманския храм в квартал “Меден рудник” в града. От това се оплакаха днес депутатите от ДПС. “Парламентарната група на ДПС се противопоставят на този акт”, обяви от трибуната народният представител Несрин Узун.

Според него основанието за срутването й - че е незаконна – е само формално. “Колко са незаконните постройки на територията на община Бургас и как да си обясним избирателността на кмета да посегне първо на религиозен храм при наличието на хиляди незаконни сгради”, риторично попита Узун. Според него този акт „оголва” същинските мотиви на кмета на Бургас, който е от ГЕРБ, и водения от партия „Атака” общински съвет.

“Кметът вероятно е въодушевен от последните изяви на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който абсолютно еднозначно реабилитира най-уродливата проява на комунистическия режим – възродителния процес”, коменитра още Узун и припомни: „Комунистическият режим само затваряше храмовете”. Според парламентарната група на ДПС актът на кмета на Бургас е доказателство за една добре осмислена политика на дискриминация. Хората на Доган призоваха другите политически сили от демократичния спектър да се разграничат от подобни действия, застрашаващи основите на демократичното гражданско общество в България.

всекиден,петък,12 декември 2008

1 коментар:

  1. Анонимен8:30 сл.об.

    Е храма на мюсулманите е незаконен но НЕ Е НА КМЕТА затова ще е съборен.А познайте защо НЕЗАКОННАТА БОРСА още съществува след като има НЯКОЛКО документа за затваряне?

    ОтговорИзтриване


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи