Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, декември 30, 2008

Палестинският посланик поиска съд за израелските лидери


Палестинският посланик поиска съд за израелските лидери

Израелското ръководство по подобие на нацистките лидери от Втората световна война, трябва да бъде съдено за военни престъпления, каза палестинският посланик у нас д-р Ахмед ал Мадбух. Според него Израел използва нацистките способи от времето на Втората световна война, а ционистката идеология се корени на идеологията на нацизма. Посланикът каза, че Израел носи и политическата и хуманитарната отговорност за нападенията над палестинския народ.

Досега от последните въздушни атаки над Ивицата Газа са загинали 400, ранените са повече от 1 700 палестинци, между тях 150 деца и поне 100 жени. Посолството на Палестина у нас призова българските и международните институции да окажат натиск върху Израел да прекрати агресията срещу палестинския народ.

Осъждаме категорично терористичните актове, извършени от израелската армия срещу палестинските граждани в Ивицата Газа, заяви още Ахмед ал Мадбух. Той определи ставащото като Холокост, осъществяван от Израел срещу мирния палестински народ с цел той да бъде унищожен, за да бъде реализирана израелската максима, че палестинският народ не съществува. Според него този Холокост се извършва от внуците на онези, които са се спасили от истинския Холокост по времето на Втората световна война. Ахмед ал Мадбух смята, че Израел винаги ще намира поводи за атаки, като в момента най-удобната причина за тях е движението “Хамас”.

“Ситуацията в Газа е трагична. Медицинското оборудване е крайно недостатъчно. Пътищата и комуникациите между селищата в Газа са прекъснати. На практика това означава, че броят на загиналите ще се увеличава”, разказа Ахмед ал Мадбух. По думите му въпреки, че от Израел твърдят, че атаката е насочена само срещу постовете на “Хамас”, броят на загиналите в Газа показва обратното – повече от 90 % от пострадалите са хора от мирното население.

всекиден,вторник, 30 декември 2008

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи