Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, август 02, 2011

Кралят на Саудитска Арабия:Да защитим Исляма от предрасъдъците

Да защитим Исляма от предрасъдъците – призовал богословите краля на Саудитска Арабия

Вторник, 02 Август 2011г.

Обръщайки се с приветствена реч към мюсюлманските богослови и теолози на конференция в Джидде, кралят на Саудитска Арабия – Абдуллах ибн Абдел Азис заявил, че тяхната основна задача се явява пропагандирането на истинските ислямски ценности, сред които особено място заемат любовта и отговорността.

„Аз Ви приветствам и моля да следвате ислямската доктрина. Вие носите отговорност за истинското ислямско вероучение, което учи на любов, вярност и искрена вяра. Сега съществуват група мюсюлмани, които рушат ислямския свят, дискредитират нашата вяра, предизвикват страх и неприязън към нея. Кой, ако не Вие, можете да отстоите Исляма и да го защитите от предразсъдъци и недоразумения. Нима именно Вие не сте образеца за подражание от много мюсюлмани”, - думите на краля са предадени от арабския телеканал «Al Arabiya».
Участниците в конференцията са обсъждали пътя за преодоляване на разделението на световното ислямско общество на основата на Корана и Суната, а също така начини за решаването на проблеми, стоящи пред ислямския свят сега.

http://genmuftibg.net / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи