Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, август 31, 2011

Премиерът поздравява българските мюсюлмани със свещения за тях празник Рамазан байрам 2011 и им пожелава здраве, благоденствие и сговор в семействата

Борисов: Толерантността между различните вероизповедания е признак на цивилизованост

29.08.2011

Съвместното съжителство и разбирателство е гаранция за успешното бъдеще на страната ни.

„Бих искал да ви уверя, че се отнасям с дълбоко уважение към вашите традиции и да изразя убеждението си, че толерантността между различните вероизповедания е признак на цивилизованост”, казва министър-председателят Бойко Борисов в поздравителния си адрес по случай мюсюлманския празник Рамазан байрам. Премиерът Борисов всяка година традиционно поздравява българските граждани, изповядващи исляма, и на двата техни празника – Рамазан и Курбан байрам.

В обръщението си към българските мюсюлмани премиерът ги поздравява със свещения за тях празник Рамазан байрам и им пожелава здраве, благоденствие и сговор в семействата. „Вярвам, че огромното мнозинство от българските граждани, независимо от тяхната етническа и религиозна принадлежност, искат да живеят заедно и в разбирателство, защото това е гаранция за успешното бъдеще на страната ни и на децата на България”, добавя правителственият ръководител.

Борисов честити свещения празник и пожелава на всички вярата в доброто, която пречиства и ни прави по-мъдри, да ни помага да преодолеем изпитанията, които Бог ни е и изпратил.

"Заман" / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи