Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, май 20, 2011

Ахмед Доган,лидер на ДПС:„Zaman gelecek, goreceksiniz ne olacak”/ Ще му дойде времето…и ще видите какво ще се случи/

Доган: Zaman gelecek, goreceksiniz ne olacak

20 май 2011

София, България

Ще му дойде времето…и ще видите какво ще се случи, заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган в ардинското село Бял извор
„Zaman gelecek, goreceksiniz ne olacak”/ Ще му дойде времето…и ще видите какво ще се случи/. С тези думи на турски лидерът на ДПС Ахмед Доган приветства множеството в ардинското село Бял извор.

Стотици се стекоха да почетат паметта на Кязим паша, предава Аrdanews. Заедно със Сокола, в селото дойдоха заместниците Рушен Риза, Камен Костадинов, Христо Бисеров, Алиосман Имамов, депутатите Ремзи Осман, Неджми Али, Тунджай Наимов, Гюнер Сербест, Юнал Тасим, лидерът на младежкото ДПС Джейхан Ибрямов, лидери на изселнически организации в Турция, кметът на Гърмен Ахмед Башев, общински кметова и председатели на Общински съвети.

Кметът на Ардино Ресми Мурад заяви, че днeшният повод за отбелязване на мрачните събития, не е за отмъщение, а за да се помни от поколениеята и занапред да не се позволи те да се повтарят.

С „Мерхаба Акпънар” поздрави дошлите на площада в Бял извор Доган. А, сега казвам и” Здравейте, Бял извор”, продължи в типичния си стил Сокола. Той не подмина да подкачи и екип на СКАТ и ги поздрави с” Мерхаба Скат”. Ахмед Доган направи едно сравнение на СКАТ с риба-скат, като каза: Риба скат, има страхотна опашка, дълга и отровна, но има слаба глава и затова винаги взима и неадекватни решения.

Както и в Джебел, така и тук, лидерът на ДПС каза, че много правителства се изкушавали, възродителният процес да се повтори, но ДПС нямало да го позволи. „ Ние сме много силен модел и трябва да запазим този шанс да преливаме сили един в друг, каза Доган.

блиц / BgTimes.Net

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи