Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, май 05, 2011

Три дни след операцията обаче Вашингтон все още не е представил никакви категорични доказателства за смъртта на Осама бин Ладен

Конспирациите за убийството на Осама бин Ладен растат лавинообразно

Четвъртък, 05 Май 2011

Операцията за ликвидиране на Осама бен Ладен явно е била замислена така, че да останат фотографски доказателства за премахването на "терорист номер едно", пише в. "Росийская газета".
Три дни след операцията обаче Вашингтон все още не е представил никакви категорични доказателства за смъртта на престъпника, отбелязва вестникът, който не смята за подобно доказателство единствено изявлението на Барак Обама.
Малко е да се убие Бен Ладен - трябва светът да бъде убеден, че той е загинал, пише "Московский комсомолец" под заглавие "Контролен изстрел по Осама". Нищо не може до такава степен да идеализира един герой (или антигерой), колкото смъртта му. Особено когато загива в неравна схватка с бойци от елитна част като Осама бен Ладен.
Ако Обама е смятал, че изявлението му за убийството на "терорист номер едно" ще е достатъчно да успокои страната и света, президентът на САЩ е сгрешил. Радостното според него събитие предизвика небивала вълнà от критики, съмнения и търсене на истината.
Западните скептици са смутени от липсата на документални свидетелства за смъртта на Бен Ладен, също и от прибързаното му погребение.
Съмнения изразяват и радикалните ислямисти. Допълнителна неразбория идва и от обърканите изявления на представители на американските служби, посочва изданието.
Съобщено бе, че снимките от мястото на операцията не са за хора със слаби нерви. Със сигурност обаче кадрите, дори ако са ужасяващи, ще си струват евентуалния шок за прекалено чувствителните, стига наистина да потвърдят смъртта на Бен Ладен, добавя "Московский комсомолец".
Благодарение на блестящата операция за ликвидиране на Осама рейтингът на президента на САЩ стремително скочи от 47 на 56 процента подкрепа. Отличен старт за новата предизборна кампания на Барак Обама, отбелязва "Комсомолская правда".
Бен Ладен със сигурност е ликвидиран, иначе Обама "не би заявил това пред цял свят. Нали не е идиот!", заявява руският журналист Николай Сванидзе. "Ако Бен Ладен не е ликвидиран, той ще заяви това в най-близките дни. И тогава Обама ще се превърне в посмешище", обяснява коментаторът.
Още по тематаСнимки от мястото на убийството на Бен ЛаденОбама няма да покаже снимката на ОсамаЩеше ли да е неудобен Осама, ако беше заловен жив?
Осама е ликвидиран сега "във виртуален смисъл", а фактически е загинал още през декември 2001 г., твърди пред изданието Владимир Овчински, бивш шеф на московското бюро на Интерпол.
"Сега наистина са убили някого. Не става ясно кого, нищо не бе показано никому, бързо потулиха нещата", заявява криминалистът. Според него Бен Ладен е "митичен образ" и "всеки професионалист от силите за сигурност ще каже, че никой не е могъл да организира например атаките от 11 септември, ако се намира в Афганистан или примерно в Пакистан". Руският експерт нарича подобни твърдения "американски комикс".

София прес / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи