Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, май 02, 2011

Американците УБИХА Осама бен Ладен !

Осама бен Ладен е бил убит при операция на САЩ

Автор: Световните агенции

© Снимка: ЕПА / БГНЕС

Терорист номер едно Осама бен Ладен е мъртъв, съобщи Си Ен Ен като се позова на високопоставени американски източници. Според тях тялото му е било открито. Американският президент Барак Обама обяви новината в специално извънредно изявление.

Тази вечер мога да съобщя на американския народ и на света, че Съединените щати проведоха операция, при която беше убит Осама бен Ладен - лидерът на Ал Кайда и терористът, който беше отговорен за смъртта на хиляди невинни мъже, жени и деца, каза Обама.

Засега е известно, че най-издирваният човек на планетата е убит от малка американска военна част след престрелка в имение, близо до пакинстанската столица Исламабад. Това е станало при операция, основаваща се на данни на американското разузнаване и по заповед на президента на САЩ Барак Обама. При операцията няма загинали цивилни.

Медиите веднага отбелязаха елиминирането на основателя и лидер на терористичната мрежа "Ал Кайда" като голям успех за администрацията на президента Обама. Това става десет години, след като предишният президент Джордж Буш се закле да изправи пред правосъдието виновните за атентатите на 11 септември, при които загинаха близо 3 хиляди души. Веднага след атентата САЩ започна мащабна операция в Афганистан, където се предполагаше, че се крие бен Ладен. Оттогава чрез записани обръщения Осама периодично даваше признаци, че е жив. В тях той призоваваше за общ поход срещу Америка или възхваляваше поредния терористичен акт, отговорност за който поемаше Ал Кайда.

бнр / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи