Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, май 04, 2011

Разпространена снимка на убития Бин Ладен е монтаж

Разпространена снимка на убития Бин Ладен е монтаж

Илия Вълков

Информацията за смъртта на терориста Осама бин Ладен беше съобщена лично от американският президент Барак Обама. Стотици американци празнуваха новината. Осама бин Ладен беше убит в имението си в Пакистан от американски специални части и веднага след операцията той беше погребан в морето.

От администрацията на президента Обама съобщиха, че е било направено и ДНК изследване, което потвърждава с 90,9% сигурност, че убитият в Пакистан човек е водачът на "Ал Кайда".

Пакистинска телевизия и агенция „Асошиейтед прес" пък разпространиха снимка с обгореното лице на терориста. Само ден след операцията по ликвидирането на Осама бин Ладен се появиха и първите съмнения. Експерти се учудиха как е направена толкова бързо тази ДНК експертиза. Специалисти-фотографи установиха, че разпространената снимка е монтаж.

Сред тях е и Младен Антонов, който обявява фото отдела на агенция „Франс прес" в Париж.

"Това е монтаж, доказан монтаж. Първо той е толкова нескопосано направен, че се вижда с просто око, а и ние в агенция „Франс прес" имаме специален софтуер, който е в състояние да разпознава монтажи и след като на пръв поглед беше видно, че има монтаж, решихме да пуснем снимката през въпросния софтуер, който 100% доказа монтаж на долната част на лицето - брадата, устата и ухото, което се вижда на снимката", обясни Антонов.

Членове на Американския конгрес вече поискаха снимките на убития Осама бин Ладен да бъдат публикувани, независимо колко са отблъскващи.

дарик радио / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи