Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, май 04, 2011

Американците лъжат,та се късат за Бен Ладен:Сега пуснаха нова версия

„Гардиън”: САЩ промениха историята за смъртта на бин Ладен

04 май 2011

Вашингтон. Отчетът за събитията в последното укритие на Осама бин Ладен бе кратък и ясен, когато Барак Обама направи своето изявление в неделя, обаче по-късно съобщенията на Белия дом станаха все по-неясни и противоречиви, пише „Гардиън”.
Според брифинга от понеделник бин Ладен е използвал жена си като жив щит, при което тя е била убита. Във вторник обаче Белият дом опроверга тази информация и посочи, че жената не е била използвана като жив щит и не е убита. В същото време според първоначалния брифинг бин Ладен е оказал съпротива и е бил убит при престрелка, което предполага, че той е бил въоръжен. По-късно Белият дом потвърди, че е оказал съпротива, без да уточни по какъв начин, но допълни, че ръководителят на „Ал Кайда” не е бил въоръжен.
Дали администрацията на Обама не е съобщила преднамерено, че бин Ладен се е криел зад жена си, в опит да го изобрази като страхливец? Дали администрацията на Обама не е посочила, че е бил въоръжен, за да избегне критиките срещу американските военнослужещи, които са застреляли един беззащитен човек? Дали това не е просто част от военната дезинформация, пита изданието.

иаф / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи