Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, май 02, 2011

КОМЕНТАРИ НА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ ВЪВ ВРЪЗКА С ОПЕРАЦИЯТА СРЕЩУ ЛАДИН

КОМЕНТАРИ НА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ ВЪВ ВРЪЗКА С ОПЕРАЦИЯТА СРЕЩУ ЛАДИН...

Много световни лидери окачествиха ликвидирането на Усаме Бин Ладин като победа за световния мир и справедливост...

Изпратена 02.05.2011 10:36:35 UTC

Обновена 02.05.2011 10:36:35 UTC

Много световни лидери окачествиха ликвидирането на Усаме Бин Ладин като победа за световния мир и справедливост , а Израел отправи предупреждението че може да се очакват ответни атаки на Ел Каиде.

Бившият президент на САЩ Джордж Буш отбеляза, че този успех представлява голяма победа за всички в САЩ и в света искащи мир и за тези които са загубили своите близки по време на терористичните нападения от 11ти септември. Той каза, че борбата с тероризма продължава но САЩ са отправили едно много важно послание-справедливостта винаги ще възтържествува.

Президентът на Израел Шимон Перез окачестви успешната операция за ликвидирането на Ладин като голяма победа не само за САЩ, но и целия свят и каза, че с това закъсняло, но заслужено наказение светът ще си поеме с облекчение дъх.

Премиерът на Великобритания Дейвод Камерън заяви, че Ладин е бил един от най-кървавите в историята на света терористи и е отговорен за редица терористични нападения по време на които загинаха хиляди души сред които и много британски граждани. Камерън окачестви като голям успех ликвидирането на Ладин.

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху каза, че израелския народ споделя радостта на американския народ поради ликвидирането на Усаме Бин Ладин и поздравява президента Барак Обама за постигнатия успух. Същевременно израелският външен министър Авигдор Либерман подчерта, че предстоящите няколко дена са с много голяма важност тъй като е възможно фракциите на Ел Каиде да предприемат опити за организирането на кървави нападения.

Радио "Гласът на Турция" / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи