Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, май 02, 2011

Според Недим Генджев вътрешният министър - Цветан Цветанов е част от престъпна процедура

Намесиха Цветан Цветанов в нов скандал

0

02.05.2011

Според Недим Генджев вътрешният министър е част от престъпна процедура по признаването на Мустафа Хаджи за главен мюфтия

Цветан Цветанов в нов скандал

Той предупреди Касим Дал да не си бърка гагата, където не трябва Източник: bTV

Съдия Стефан Грозев от Софийски апелативен съд е взел 350 хиляди евро, за да впише Мустафа Хаджи като главен мюфтия, обвини Недим Генджев. По думите му част от схемата е и вътрешният министър Цветан Цветанов.

Хаджи е легитимният ръководител на мюсюлманското вероизповедание в България, реши на 20 април тази година Софийският апелативен съд, който разпоредил той да бъде вписан в регистъра на вероизповеданията за официален ръководител.
Начело на съдебния състав беше Стефан Грозев. Това съдебно решение отмени решението на по-долната инстанция - Софийския градски съд, с което на Мустафа Алиш Хаджи бе отказано да бъде вписан като главен мюфтия.Генджев беше категоричен, че има доказателства за това. "Ние освен, че спазваме закона и сме сезирали ВСС за това позорно решение, което е взето не въз основа на доказателства, а под политически натиск и чрез пари", настоя той, предаде КРОСС.

Според него Мустафа Хаджи работи срещу националните интереси, но в услуга на дадени политици, които „за да се запазят на власт са готови и на дявола ръка да подадат".

"Имаме документи и факти, от които ще стане ясно какви и кои хора са замесени в тази процедура", категоричен беше Генджев и намекна, че става дума и за вътрешния министър Цветан Цветанов. Генджев коментира и че става въпрос за поставянето на главното мюфтийско под контрола на Касим Дал.

"Касим, не си бъркай гагата, където не трябва, че толкова неща ще ти извадя, че ще избягаш чак в Диарбекир", призова Генджев.

Чужди емисари, представители на чужди посолства с местни помагачи, дават напътствия какво да е едно или други решение. Съседна наша страна си разиграва коня в България, правят се връзки с институциите, провеждат се конференции, за които се знае кой ще бъде избран, отбеляза още той.

Редактор: Лили Георгиева

актуално / Минаре България

:::

Недим Генджев обвини съдия в подкуп

02 май 2011

София /КРОСС/ Съдия Стефан Грозев от Софийски апелативен съд е взел 350 хиляди евро, за да впише Мустафа Хаджи като главен мюфтия, обвини Недим Генджев, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС.

Хаджи е легитимният ръководител на мюсюлманското вероизповедание в България, реши на 20 април тази година Софийският апелативен съд, който разпоредил той да бъде вписан в регистъра на вероизповеданията за официален ръководител.
Начело на съдебния състав беше Стефан Гроздев. Това съдебно решение отмени решението на по-долната инстанция - Софийския градски съд, с което на Мустафа Алиш Хаджи бе отказано съд да бъде вписан като главен мюфтия.

Генджев беше категоричен, че има доказателства за това. Ние освен, че спазваме закона и сме сезирали ВСС за това позорно решение, което е взето не въз основа на доказателства, а под политически натиск и чрез пари, настоя той. Според него Мустафа Хаджи работи срещу националните интереси, но в услуга на дадени политици, които „за да се запазят на власт са готови и на дялова ръка да подадат". Имаме документи и факти, от които ще стане ясно какви и кои хора са замесени в тази процедура, категоричен беше Генджев и намекна, че става дума и за вътрешния министър Цветан Цветанов. Генджев коментира и че става въпрос за поставянето на главното мюфтийско под контрола на Касим Дал.

„Касим, не си бъркай гагата, където не трябва, че толкова неща ще ти извадя, че ще избягаш чак в Диарбекир", призова Генджев.

Чужди емисари, представители на чужди посолства с местни помагачи дават напътствия какво да е едно или други решение. Съседна наша страна си разиграва коня в България, правят се връзки с институциите, провеждат се конференции, за които се знае кой ще бъде избран, отбеляза още той.

Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи