Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, май 10, 2011

Масов бой заради имот на мюфтийството е станал в Пазарджик

Участниците в масовия бой в центъра на Пазарджик дават обяснения в полицията

10 май 2011

Пазарджик. Полицията в Пазарджик изяснява случай на сбиване в областния град. Това каза пред радио „Фокус”-Пазарджик говорителят на Областната дирекция на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Днес около 13.20 часа в дежурната част на Районно управление „Полиция” (РУП)-Пазарджик е получен сигнал за сбиване в нефункционираща сграда на търговски обект, намиращ се на булевард „България”. На мястото незабавно са насочени автопатрули на полицейското управление в Пазарджик и екип на „Спешна помощ“. По първоначални данни в сбиването са участвали две групи от лица, като причина са свадата е в правото за стопанисване и ползване на недвижимия имот. На трима от мъжете е оказана първоначална медицинска помощ, като по-късно двама от тях са настанени в болница с различни наранявания. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група под ръководството на разследващ полицай. Служители от РУП-Пазарджик са установили самоличността на мъжете, участвали в сбиването. Част от тях са в сградата на полицейското управление, където им се снемат обяснения. Към момента по случая е образувано досъдебно производство, каза още Стоянов.
Ваня НИКОЛОВА

:::

Трима от участниците в масовия бой в Пазарджик са приети в болница

10 май 2011

Пазарджик. Трима от участниците в масовия бой в Пазарджик са докарани в болницата, съобщи за радио „Фокус”-Пазарджик директорът на областната болница д-р Пенко Кацарски. Двама от тях са приети в хирургичното отделение. Състоянието им не е тежко, но раните, нанесени от боксовете, с които са се били, трябва да бъдат обработени. Единият от участниците в сбиването е прегледан и е освободен от лечебното заведение, тъй като състоянието му е добро, каза още д-р Кацарски.
Ваня НИКОЛОВА

:::

Участник в масовия бой в Пазарджик обвини имама в разпространение на радикален ислям

10 май 2011

Пазарджик. Единият от участниците в масовия бой в Пазарджик - Тошо Недков обвини председателя на мюсюлманското настоятелство в Пазарджик Яшар Сали в разпространението на радикален ислям, предаде репортер на радио „Фокус”-Пазарджик. Недков каза още, че синът му също е откаран в болницата. Той обясни, че при боя са използвани бокс, бухалка и нож. Недков е с разбито лице, счупена глава. Преди да бъде откаран с линейката в пазарджишката болница, той заяви, че ще сезира за случилото се прокуратурата и ще представи документите, които му дават право да стопанисва имота, заради който е станал побоят. Масовият бой стана за имот на мюфтийството, който се намира на главния булевард „България” в Пазарджик. Заради инцидента движението за кратко беше блокирано от полицията.
Ваня НИКОЛОВА

:::

От шест месеца е празен имотът, заради който е станал боят в Пазарджик

10 май 2011

Пазарджик. Сбиването е станало в момента, в който един от участниците - Тошо Недков се е опитал да влезе без разрешение в имот на мюфтийството в Пазарджик, предаде репортер на радио „Фокус”-Пазарджик. Имотът от шест месеца няма наемател и е празен. Районният имам на Пазарджик Яшар Сали, който е председател на мюсюлманското настоятелство, е дошъл с петима души и със съдебно решение от Върховния касационен съд, което му дава право да влезе в имота. Трима души, водени от Тошо Недков, са ударили Сали, счупили са му очилата и след това е станал масовият бой. Яшар Сали обясни, че собственост на мюфтийството са общо четири съседни имота с един нотариален акт, а сбиването е заради опита на хората на Недим Генджев да влязат незаконно в имота.
Ваня НИКОЛОВА

:::

Масов бой заради имот на мюфтийството е станал в Пазарджик

10 май 2011

Пазарджик. Масово сбиване е станало на бул. „България” в Пазарджик, предаде репортер на радио „Фокус”-Пазарджик. Булевардът известно време бе затворен за движение от полицията. По данни на очевидци в сбиването са участвали над осем души. Причината е спор за имоти, които са на мюфтийството. Според един от участниците в сбиването – Тошо Недков, спорът е между хора на Недим Генджев и представители на мюфтийството в Пазарджик. Търговската площ, заради която е станало сбиването, се намира в центъра на Пазарджик срещу общината. Двама от участниците в побоя са откарани в болницата с линейка. В момента полицаи извършват оглед на мястото на инцидента. Има автомобил на „Криминалистична лаборатория” и линейка, която ще закара и още един от участниците в сбиването в болницата.
Ваня НИКОЛОВА

иаф / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи