Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, май 20, 2011

СРАМУВАМ СЕ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!

Глупостта,наглостта и простотията на партийката "Атака" днес достигнаха апогея си,в стремежа си да забавят собствената си агония и да привлекат някой друх избирател.
Нападнаха и биха мирно молещи се мюсюлмани ,пострадаха и полицаи.

На Болен С. му пречел воя на високоговорителите на джамията,нима не се чуват и звука на камбаните от църквите,молитвите на евреите от Синагогата?Всеки има правото да изповядва религията си.В кой век живеем,каква държава сме ние? Един болен човек ,на който явно лекарствата му не помагат за психичното му заболяване или е предозирал други упойващи средства-да скача от трибуната на парламента и да заплашва министри,полиция и депутати,да слага ултиматуми.
Управляващите така ли не разбраха,че трябва да се оттърват от подкрепата на Болен ,да съдействат за лечението му,само биха спечелили,дори подкрепата на другите парламентарни групи.
Срамувам се,че живея в страна,в която няма толерантност,че сме страна от европейския съюз ,в която се пролива кръв и шепа лумпени/явно на заплата към партийката Атака/,разкарвани с автобус от град на град да нарушават мира и законите на цяла държава.
На мен не ми пречат съседите турци,с които празнуваме и нашите и техните празници,прекрасно се разбирам с колежката си арменка,нито пък имам против мирните евреи.
Писна ми да ми внушават кое е правилното,всички сме българи и Бог е един! ......................

http://novinite24.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи