Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, април 08, 2009

Осветените кръстчета,които "Стандарт" ще раздаде на 60 000 семейства на 14 април 2009 г.,са изработени за две седмици

Сертификат гарантира, че символите са направени в Светите земи

Две седмици майсторят кръстчетата на “Стандарт”

Реликвите са изработени от фирмата MyHolyStone край Хайфа


Осветените кръстчета, които "Стандарт" ще раздаде на 60 000 семейства на 14 април, са изработени за две седмици. Това разказаха майсторите от фирмата MyHolyStone, които осигуриха реликвите. Гарантирам, че кръстчето ще помага на всеки вярващ, заяви пред "Стандарт" Офир Мезер, шеф на MyHolyStone.
"Ние сме малка, семейна фирма, която работи в малкото селце Друз. То сякаш е кацнало върху южните склонове на планината Кармил, близо до град Хайфа. Макар и малка, ние сме една от водещи и бързо разрастващите се частни компании, които произвеждат християнски подаръци и сувенири от Светата земя", обясни Офир Мезер. Компанията е само с едногодишна история, но дори и за това време продуктите на MyHolyStone се радват на голяма популярност сред туристите в Израел. Поръчката за читателите на "Стандарт" е първата, която фирмата изпълнява за чужбина.
Всяко кръстче ще бъде придружено със сертификат, който гарантира, че продуктът 100% е произведен в Светите земи.
Идеята да започне да изработва християнски символи хрумнала на Мезер преди 5 години. Тогава той пътувал до град Тиверия. Там на брега на Галилейското езеро видял няколко младежи, които с ентусиазъм се молили на Исус Христос. Те държели в ръцете си взето от крайречната дига камъче. В продължение на няколко минути младите поклонници стискали в ръцете си камъчетата, целували ги и отправяли молитвите си към Бога. Тогава Мезер решил, че трябва да прави символи за истинските християни по целия свят, които да ги свързват със Светите земи, без значение къде по света се намират. Преди година заедно с г-н Шимон Рам основават фирмата MyHolyStone. Така се ражда идеята да бъдат произвеждани красиви и уникални продукти от естествени материали.

Антон АНДОНОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи