Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, април 07, 2009

Папа Бенедикт ХVІ -престъпник?

Белгийски сенатори обвиняват папа Бенедикт ХVІ в “престъпления срещу човечеството”
13:19

Група белгийски сенатори са подготвили проекторезолюция, осъждаща изказването на папа Бенедикт ХVІ за вредата от презервативите в борбата със СПИН, което той направи по време на мартенското си посещение в Африка, съобщава белгийският вестник La Libre Belgique.

Членовете на камарата на представителите на белгийския парламент приеха резолюция в началото на април с молба правителството на кралството да "осъди неприемливото изказване на римския папа". Но членовете на горната камара на парламента явно не са били удовлетворени от това. В проекторезолюцията изказването на понтифекса е определено като "престъпление срещу човечеството".

Изказването на световния религиозен лидер, че използването на презервативи съдейства за епидемията от СПИН, трябва да бъде оценено като престъпление срещу човечеството, се твърди в резолюцията. Изказванията на римския папа показват, че той не разбира проблема, смятат сенаторите.

Шансовете за приемането на подобна резолюция са малки. Както заяви един от сенаторите - Пол ван ден Дриеше, "не е правилно да се приравнява изказването на папата с геноцида над евреите, преследванията в Руанда и бивша Югославия. /БГНЕС

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи