Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, ноември 27, 2010

Съдия изпълнител е влезнал тази сутрин в сградата на Главното мюфтийство

Генджев "овладя" сградата на мюфийството

27.11.2010

© БГНЕС

Съдия изпълнител е влезнал тази сутрин в сградата на Главното мюфтийство. По думите на юристът на мюфтийството Асан Имамов, цитиран от БГНЕС, съдия Мариан Петков е е дошъл с хората на предишния главен мюфтия Недим Генджев и полицията му оказва подкрепа.

Според Имамов хора на Генджев нямат право да са там, тъй като към настоящия момент "ние представляваме изповеданието, защото чакаме вписване".

Изпълнителният лист, който носи съдията е за опис на вещите на изповеданието, обясни Имамов. Според него обаче се прави въвод, защото се чупели ключалки, а съдията нямал право на това.

Юристът коментира още, че това се прави в почивен ден - „За да не може ние после да влезем, после ще предостави ключовете на Генджев, за да могат те да влезнат, защото те нямат друг ред да влезнат и са манипулирали тук едно изпълнително дело...".

Имамов съобщава още, че съдия-изпълнителят гони от сградата служители, които са на трудов договор. По неговите думи в сградата са хора единствено на частната охранителна фирма "Балкан секюрити".

Припомняме, от началото на септември "Балкан секюрити" охранява сградата, наета от друга фирма въз основа на заповед на Недим Генджев.

нюз.бг / Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи