Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, ноември 27, 2010

Съдебият изпълнител Мариян Петков извикал служители от 3-то Районно управление на полицията

Мариян Петков:Сградата на Главното мюфтийство не би трябвало да стои затворена

27 ноември 2010

София. Сградата на Главното мюфтийство не би трябвало да стои затворена, но полицията реално с прокурорско разпореждане, я изземва както от едните така и от другите представители на мюсюлманското вероизповедание. Това каза за Агенция „Фокус” частният съдебен изпълнител Мариян Петков. Той обясни, че има образувано изпълнително дело и сутринта е извършил опис на сградата на ул. „Братя Миладинови” 27, която е собственост на длъжника Мюсюлманско вероизповедание.
„Към 9.00 часа бяхме в сградата с представителя на взискателя, с представители на длъжника, но не ми оказаха съдействие и не ме допуснаха в сградата. Затова се наложи да извикаме служители от 3-то Районно управление на полицията. Много професионално ми съдействаха, приключихме с описа и към 12.30 приключих описа и оставих сградата на длъжника – Мюсюлманското вероизповедание, което се представлява от г-н Недим Генджев. След като предадох сградата за пазене в лицето на г-н Николай Панков, който е негов пълномощник си въведоха вътре охранителна фирма, всички се разотидоха”, заяви Петков.
„След това, обаче отвън пред сградата се е събрало някакво множество и са започнали вандалски действия - счупили са врати и прозорци. След това в сградата се е появил прокурор Николай Кокинов и е разпоредил тя да бъде запечатана от полицията. Аз се върнах там, показах им моя опис, освен това там е и дежурният прокурор е там. Той опразва сградата. Прокурори в момента се опитват да отменят мои действия”, категоричен бе Петков.
Той посочи, че задълженията по самия изпълнителен лист на мюфтийството са около 60 хиляди лева. По думите му, те обаче имат около 300 хиляди лева задължения към държавата. „Общият дълг със сигурност е над 300 хиляди лева”, категоричен бе той. „Взискателят по моето дело е физическо лице”, каза още Петков.
Десислава АНТОВА

фокус / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи