Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, февруари 22, 2011

Демокрацията и ислямската религия не са несъвместиви

ДАВУТОГЛУ И АССЕЛБОРН ОБСЪДИХА ЧЛЕНСТВОТО НА ТУРЦИЯ...

Министърът на външните работи на Люксембург Асселборн, който е на официално посещение в анкара, се срещна с министъра на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу....

Изпратена 22.02.2011 13:19:44 UTC

Обновена 22.02.2011 13:19:44 UTC

Министърът на външните работи на Люксембург Асселборн, който е на официално посещение в анкара, се срещна с министъра на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу.
След срещата бе организирана съвместна пресконференция.
Външният министър на Люксембург Асселборн заяви, че с Туриця ЕС ще стане по-силен и каза че демокрацията и ислямската религия не са несъвместиви и че процесът на промени в Турция ще бъде пътеводител и за страните от Близкия Изток.
Аселборн каза, че от икономическа гредна точка Турция е в много по-добро положение и че искат да видят Турция не като съюзник а като член.
Министърът на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу изрази надеждата си, че страните които са арена на народни бунтове ще излязат по-силни от този труден за тях период и подчерта, че ще окажат пълно уважение на решението, което ще бъде прието от народите на тези страни но отбеляза че тези страни се нуждаят и от близката подкрепа и помощ на международната общественост.
Давутоглу се спря и на процеса на членство на Турция в ЕС и каза, че турците правят много добре подготвени планове и подчерта, че непременно ще станат член на ЕС и че процесът всъщност представлява трудно изпитание за самия ЕС.

ТРТ / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи