Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, май 21, 2009

Ужас и поквара в детски учреждения на църквата в Ирландия

Sex, Priests, and Secret Codes: The Catholic Church's

Свещеници издевателствали над деца в Ирландия

Деветгодишно разследване разкри атмосферата на ужас и поквара, която е царяла в детски учреждения на католическата църква в Ирландия, съобщи АП.

Резултатите показват, че свещеници и монахини систематично са подлагали на сексуални издевателства, побой и унижения момичета и момчета, поверени на помощни училища, изправителни домове, сиропиталища. Разследването покрива събитията в периода от 30-те години до последното десетилетие на миналия век. Властите събрали показания на хиляди бивши питомци и служители на учрежденията в доклад от 2600 страници. Заключението гласи, че нито правителството, нито висшият клир на католическата църква в страната не предприели действия, за да спрат случващото се в продължение на 60 г.

Междувременно над 700 заподозрени в посегателства срещу деца са били арестувани през последните три години след разследване на британската служба за онлайн защита на децата, предаде Ройтерс. Средно 4 доклада всеки ден изискват незабавно действие заради малолетни, изложени на риск от педофили на Острова. Основните сигнали са за "подготовка" на дете, когато престъпник се опитва да достигне до набелязаната жертва, като започва разговор с нея. Все по-често престъпниците използват мрежи за обмен на файлове и новинарски групи, за да разменят снимки на сексуални злоупотреби.сега

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи