Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, май 01, 2009

Свещеникът Пол Уирт от Флорида иска секс маратон

Обвиняват в разврат американски свещеник

Американски свещеник беше обвинен в проповядването на разврат от своите миряни. Пасторът наставлявал омъжените членове на неговото паство да правят секс всеки ден от месеца. Предизвикателството за ергените и момите пък било да се въздържат от секс 30 дни. Духовният лидер дори настоявал да получава точен отчет от миряните си къде и кога са го правили за последно.

Свещеникът Пол Уирт от Флорида твърди, че секс маратонът би могъл да намали броя на разводите. “Двойките в цяла Америка трябва да запазят своите отношения. За женените изглежда сексът е добър проводник на стабилни отношения. , Когато си самичък, греховните мисли те обсебват изцяло и искаш колкото може повече секс. Този факт пречи на изграждането на наистина здравословна и пълноценна връзка по-късно, когато се ожениш”, обяснява духовният наставник.

Църквата на пастора описва себе си като “обикновена, съвременна християнска църква” и търси последователи основно сред млади семейства и работещи в града професионалисти. Местните власти не са толкова благосклонни към”християнските” идеи на пастора и срещу него вече тече разследване.

всекиден,петък, 24 април 2009

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи