Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, май 16, 2009

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Али Байрямов

Пратеникът (С.А.С.) казва: “Който не е милостив към хората, и Аллах не ще е милостив към него.” /Муслим/

Скъпи братя и сестри,

с дълбока тревога ви известяваме за спешната бъбречна трансплантация, от която се нуждае нашият брат мюсюлманин Али Кадиров Байрямов. Момчето е само на 20 години - от село Букова поляна, община Мадан, област Смолян. Преди две години то завършва средното си образование в Момчилградската духовна гимназия. В този период се разболява, което в последствие води до появата и на бъбречен проблем. От 8 месеца бъбреците на Али не функционират. През ден той е на хемодиализа.

Единственият шанс да оздравее (с позволението на Аллах) е в осъществаването на бъбречна трансплантация в чужбина. Сумата, на която възлиза тя обаче, е непосилна за семейството и близките му.

Вярваме, че със съвместни усилия може да помогнем за запазването живота на този млад мюсюлманин! Всяко дарение, колкото и малко да е то, ще подпомогне тази кауза!

Средства се набират в банкова сметка в Expressbank:

IBAN : BG 38 TTBB 9400 5524077146 в BGN
IBAN : BG 86 TTBB 9400 5524077155 в EUR

Аллах да е доволен от всички, които ще намерят начин да помогнат, и от онези, които са имали силното желание, но са нямали тази възможност!

Нека в подобни моменти не забравяме думите на Мухаммед (С.А.С.), който казва, че “Мюсюлманите в отношенията, милосърдието и съчувствието си са като едно тяло, когато страда един орган, то цялото тяло боледува и прекарва в безсъние и бдителност.”

/Бухари и Муслим/

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи