Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, май 21, 2009

Патрик Уейн Суейзи започва да изучава източните философии и Корана

Patrick Swayze

Възпитаният католик започва да изучава източните философии и Корана.


Опровергаха слуховете, че Патрик Суейзи е починал


19 май 2009, 20:48

Ню Йорк, САЩ

Известният американски актьор и танцьор Патрик Суейзи, който само преди няколко седмица написа мемоарите си, е починал, разтръби слуха местно радио Ню Йорк. Само час по-късно обаче новината бе опровергана.
Неговата говорителка Анет Уолф обаче опроверга този слух в изказване пред "The People". "Патрик е жив и здрав и се чувства много добре и продължава да се наслаждава на живота.

Звездата от филмите “Мръсни танци” и "Призрак” до последно работеше по снимките на „Окис" и „Звяр", които трябва да са готови по-късно тази година. Освен радио от Ню Йорк и калифорнийското радио “KissFM” също разтръби новината за смъртта на Суейзи, а и немските медии се позоваха на информацията от американските си колеги.

Патрик Суейзи бе преминал курс по химиотерапия в известния онкоцентър на Станфордския университет, но лекарите не били оптимисти. Първите симптоми на болестта са се появили по Коледа, по време на снимките на „Звяр", където Суейзи играе агент на ФБР и се надява този филм да е триумфалното му завръщане на екрана. Тогава Патрик повърнал кръв и бил отдведен в болница. Чак през януари обаче той отишъл в Станфорд, където била поставена диагнозата. Според статистиката едва 5 процента от заболелите от рак на панкреаса успяват да се излекуват. От този вид карцином почина и великия тенор Лучано Павароти.

Патрик Уейн Суейзи е роден на 18 август 1952 г. в Хюстън, Тексас. От 1975 г. е женен за Лиза Ниеми. Той е един от малкото добри актьори в Холивуд, който избегна заразата на славата въпреки култовите си роли в "Мръсни танци" (1987) и "Призрак" (1990). Възпитаният католик започва да изучава източните философии и Корана. Смята "Критична точка" за връх с гмуркането, с това, че е бил сред най-добрите сърфисти на планетата, че е имал възможността да се бие като луд. В София пред 2002-ра Патрик Суейзи показа на поклонниците си няколко стъпки от "Мръсни танци 2". После стана продуцент на филма "Без мир", в който се снима с жена си. Помагаше на модерните в САЩ танцови трупи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи