Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, май 29, 2009

Свещеник отец Василий, свещеник в храм „Свети Александър Невски”-КРАДЕЦ

Свещеник влачи кървави дървета

29 май 2009, 20:30

София, България

В деня за национален траур свещеник сащиса скърбящите за гибелта на 16-те загинали в нелепата катастрофа в местността "Бакарджика" край Ямбол с мародерство и грубости. Попът бе заловен с половин кубик дървен материал на мястото на трагедията, но пред камерите на репортерите не загуби дух,а засипа околните с ругатни.
Отец Василий от храма, към който са вървели поклонниците вчера - „Свети Александър Невски”, решил да прибере колкото може от съборените и изрязани от "Гражданска защита" дървета. Горските са му съставили акт и прокурор ще решава какво обвинение да му повдигне, но всички, станали свидетели на кражбата, са потресени, че духовник може да постъпи така.
Глобата може да е от 50 и 2 000 лева.
Кражбата е извършена днес около 12.10 часа. Сигналът е подаден от кметството на община Ямбол. „Теренът е на църковното настоятелство на църквата „Александър Невски", която се намира на върха, но не е това начина, за присвояване", коментира директорът на държавна дивечовъдна станция в Ямбол инж. Константин Недев./БЛИЦ
-
Свещеник открадна 1/2 кубик кървави дърва от Бакаджик


[29-05-2009] Новинар [109 прочитания]

Свещеник е откраднал окървавени дървета от подножието на връх Бакаджик, където автобус с изпуснати спирачки уби 16 души навръх Спасовден в четвъртък. Това съобщи за радио "Фокус” - Сливен инж. Константин Недев, директор на Държавна дивечовъдна станция – Ямбол вчера. Става дума за дървета, изкоренени при тежката катастрофа и други, отрязани от екипи на Гражданска защита, за да бъде изваден автобусът. Кражбата е извършена от отец Василий, свещеник в храм „Свети Александър Невски”, намиращ се на най-високото място на връх Бакаджик. Наказанието за подобно деяние между 50 и 2000 лева.
Отецът е бил заловен по сигнал на гражданин, а в багажника му са открити половин кубик дървен материал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи