Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, юли 23, 2011

Християнски тероризъм:Заподозреният за атаките в Норвегия е атакувал мултикултурализма и Исляма в интернет

На снимката християнски терорист.

Заподозреният за атаките в Норвегия е атакувал мултикултурализма и Исляма в интернет

23 юли 2011

Осло. Норвежецът, срещу когото са повдигнати обвинения за атаките в Норвегия е бивш член на популистка антиимиграционна партия, предава Ройтерс. Стана ясно още, че той е писал в блогове, атакувайки мултикултурализма и Исляма. Заподозреният беше задържан след като 84 души бяха застреляни в младежки лагер в близост до столицата, а седем души загинаха при бомбен атентат в Осло. В интернет публикации с името на идентифицирания от норвежките медии като Андерс Беринг Брейвиксе отправя критика към европейските политики за приобщаване на различни етнически групи. В тях се твърди и че значително малцинство от младите британски мюсюлмани подкрепят радикалния ислямски екстремизъм.
"Кога мултикултурализмът ще спре да е идеология, имаща за цел да деконструира европейската култура, традиции, идентичност и национални държави?", гласи въпрос от 2010 година в сайт с дяснополитическа идеология.
Междувременно стана ясно, че Брейвик е бил член на Прогресивната партия, която е втората по големина в парламента. Той е бил партиен член от 2004 до 2006 година, а в младежкото движение на партията е бил от 1997 до 2006/2007 година.
Прогресивната партия се обявява за по-строги ограничения на имиграцията, докато лявоцентристките политичски сили подкрепят мултикултурализма.

иаф / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи