Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, юли 23, 2011

Противник на Исляма устрои КЪРВАВАТА БАНЯ в Осло,Норвегия

Антиислямският терорист на снимката / Ал Джазира ТЖ / Norway's state television named Anders Breivik as the suspect for the bombing and shooting. / Al Jazeera TV

Произходът на извършителя на атаките в Норвегия обърква полицията

23 юли 2011

Осло. 32-годишният мъж, заподозрян за убийството на най-малко 80 младежи на летен лагер и взривяването на бомба в центъра на Осло, коствало живота на най-малко седем души, остава мистерия за следователите – той е човек с десни убеждения и противник на исляма, но не е известно да има връзки с крайните десни екстремисти, коментират световните медии.
Норвежкото обществено радио идентифицира заподозрения като Андерс Беринг Брейвик, рус и синеок норвежец, който е изразявал десни и антимюсюлмански възгледи в интернет.
Мъжът законно е притежавал няколко огнестрелни оръжия и е бил член на клуб по стрелба. Той е притежавал земеделска компания, отглеждаща зеленчуци, което би му дало достъп до големи количества тор, потенциална съставка при създаването на бомби.
Въпреки това Брейвик не е бил член на някоя от малките и разпокъсани крайнодесни групировки в Норвегия и няма криминално досие, освен за леки нарушения.
Неонацистки групировки извършиха няколко убийства и обира в Скандинавия през 90-те години, но оттогава не са излизали на сцената, основно заради липса на водеща фигура.

иаф / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи