Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, юни 13, 2011

Американският водолаз Бил Уорън реши да търси в морето останките на терорист номер едно Осама бин Ладен

Американски водолаз ще търси останките на Бин Ладен в морето

13.06.2011

Американският водолаз Бил Уорън реши да търси в морето останките на терорист номер едно Осама бин Ладен, предаде ИТАР-ТАСС.

Водолазът спасител от Калифорния, на 59 години, заяви за вестник "Ню Йорк Поуст", че смята да организира експедиция в Арабско море и внимателно да изследва северната му част, търсейки останките на Осама бин Ладен.

След това Бил Уорън възнамерява да представи на света фотографско доказателство за това, че бившият водач на "Ал Кайда" наистина е бил убит от американските специални части на територията на Пакистан на 2 май 2011 г.

Американските власти съобщиха, че лидерът на "Ал Кайда" е бил погребан според ислямските ритуали в северната част на Арабско море, където тялото му било спуснато от палубата на американски самолетоносач, допълва БТА. Правителството обаче не представи на обществеността никакви доказателства за ликвидирането на терориста и показа снимките на трупа му само на няколко избрани членове на Американския конгрес.

Уорън, който през живота си е открил над 200 потънали кораба, е убеден, че ще може да намери тялото на Осама бин Ладен.

"Правя го, защото съм американски патриот, който иска да знае истината. Правя това заради целия свят", каза той. Водолазът смята, че двуседмичната му експедиция в Близкия изток ще струва около 400 хиляди долара.

Бил Уорън планира да наеме за целта кораб в Индия за 10 000 долара на ден, както и дистанционно управляем подводен апарат за хиляда долара на ден.

гласове / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи