Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, юни 29, 2011

Утре - 28.06.2011 г. на път за Ивицата Газа потегля Флотът на Свободата, който ще достави хуманитарни помощи в областта, която е под израелска блокада

УТРЕ НА ПЪТ ЗА ИВИЦАТА ГАЗА ПОТЕГЛЯ ФЛОТЪТ НА СВОБОДАТА...

Израелските медии писаха, че флотът, в който няма да участва корабът „Мави Мармара”, ще потегли на 28ми юни от Гърция....

Изпратена 27.06.2011 09:58:40 UTC

Обновена 27.06.2011 09:58:40 UTC

Утре на път за Ивицата Газа потегля Флотът на Свободата, който ще достави хуманитарни помощи в областта, която е под израелска блокада.

Израелските медии писаха, че флотът, в който няма да участва корабът „Мави Мармара”, ще потегли на 28ми юни от Гърция. Израел, който по-рано положи всички усилия за да убеди доброволците да се откажат от това начинание, сега се стреми да възпрепятства качването на журналисти на борда на корабите от флотата.

Израел заплаши чуждестранните журналисти, които ще се качат на корабите от флотата, че ще им бъде наложена многогодишна забрана за работа в страната.

Израелското правителство оповести, че на журналистите, които ще се качат на корабите от флотата, която ще се опита да разкъса блокадата на Ивицата Газа, ще им бъде забранено да влизат в Израел в продължение на десет години и че ще им бъдат наложени и други санкции.

Постоянният представител на Израел в ООН Рон Просор подчерта, че са категорично решени да спрат Флотата на Свободата. Той каза, че тази инициатива не цели доставката на хуманитарни помощи за Газа, а е организирана с провокативна цел.

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън заяви, че не оценява Флотата на Свободата искаща да разкъса израелската блокада наложена на Ивицата Газа, като „необходима и полезна инициатива”.

Същевременно започна разрушаването на част от бетонната заградителна стена, която Израел бе построил в окупираните територии на Западния Бряг на река Йордан.

Преди четири години Изрелският Върховен Съд бе отсъдил, че стената не допринася за сигурността на намиращите се наблизо еврейски селища.

Радио "Гласът на Турция" / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи