Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

неделя, юни 12, 2011

Ердоган,след изборната си победа да наложи санкции на България:ПРЕБИТ Е ОХРАНИТЕЛЯ НА СОФИЙСКАТА ДЖАМИЯ !

Ердоган,след изборната си победа да наложи санкции на България:ПРЕБИТ Е ОХРАНИТЕЛЯ НА СОФИЙСКАТА ДЖАМИЯ !

:::

Пребито момче в двора на джамията

Неделя, 12 Юни 2011г. 14:06ч.

На 12.06.2011 година преди сутрешната молитва в Софийската джямия – Баня башъ, група неизвестни лица прескачат оградата, счупват стъклата на кабината на входа,разбиват вратите и проникват в нея.

В този момент пристига едно момче за молитва и се среща с вандалите. Нападнат и жестоко пребит, момчето остава просната по лице на входа. Малко по –късно пристигат и други мюсюлмани, намирайки го в безпомощно състояние обвян в кръв. Момчето веднага е откарано в Пирогов. Екипи на полицията огледа мястото и сне показания от свидетели. В момента тече разследване.
Тези актове на вандалски прояви продължат всекидневно. Какво трябва да се случи за да се спрат? Минути алармата на сота е била включена но не е имало реакция.
Момчето е изписано от Пирогов след направени шевове на устата.

http://genmuftibg.net / BgTimes.Net

:::

27-годишен мъж от охраната на софийската джамия е пострадал от побой

Още: Авторски снимки:Кадъ Сейфуллах Ефенди Джамия - град София,архитект:Мимар Синан,построена:1567 г. (Баня баши джамия - град София) ТУ...


12 юни 2011

София. 27-годишен мъж от охраната на софийската джамия е пострадал от побой. Сигнал за пострадало от нанесен побой лице е бил подаден около 5.00 часа в полицейско управление в София. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР. Полицейски служители са установили пострадал 27-годишен мъж. Счупено е стъклото на кабината на охраната на джамията в София и е взломена входната врата на джамията.
Мъжът е прегледан в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” и е бил освободен за домашно лечение. Повторен оглед е бил извършен в джамията по-късно през деня, като при него не са били установени липси от нея. Не са открити и надписи или разрушения, нанесени на мюсюлманския храм. Продължава работата на полицията за установяване на извършителя на нападението. Образувано е досъдебно производство.
От лечебното заведение казаха за „Фокус”, че в „Пирогов” рано сутринта е пристигнал бит мъж с нанесена контузия на носа и одрасквания по лицето. Пострадалият не е изпадал в кома. Той е бил прегледан от дежурните лекари и е бил освободен, след което е отишъл в районното управление, за да подаде жалба за случилото се.
Христина ДОБРЕВА

иаф / BgTimes.Net

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи