Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, юни 16, 2011

Дали Обама казва истината за Бин Ладен ?

Къде е трупът на Бин Ладен?

Американец търси Осама в дълбините на Арабско море

Американец търси Осама в дълбините на Арабско море

Обикновено Бил Уорън търси съкровища. Този път обаче американският водолаз смята да търси тленните останки на Осама бин Ладен в Арабско море - с помощта на същата техника, с която е бил открит и легендарният "Титаник".

Погребението на Осама бин Ладен става далеч от очите на обществеността, а мястото се пази в тайна. Цялата история е идеална за привържениците на заговорнически теории. На 2 май американски военни предадоха трупа на убития терорист Осама бин Ладен на морските дълбини. Мястото, където тялото е било потопено, се държи в строга тайна - за да не се стига до поклонения пред тленните останки на човека, който беше отговорен за терористичните удари от 11 септември. Знае се само, че е някъде в Арабско море.

"Искам да разбера дали моят президент казва истината"

Фракцията на съмняващите се бързо се уголеми: дали трупът на Бин Ладен действително е бил спуснат в морето? Американският водолаз Бил Уорън иска да изясни този въпрос. С помощта на сонарно устройство, монтирано на кораб, той се готви да претърси части от Арабско море с цел да намери трупа на Бин Ладен.

Бил Уорън


Бил Уорън

Самият Уорън, който от 35 години насам издирва потънали кораби и съкровища, твърди, че прави това, защото е "американски патриот, който иска да узнае истината". Неговата акция била изцяло сериозна и без нито грам шега или търсене на евтина сензация. "Просто искам да разбера дали моят президент казва истината и дали Бин Ладен действително лежи на морското дъно", казва Уорън.

Президентът Обама се беше обявил против публикуването на снимки на убития. Само отделни високопоставени конгресмени са имали правото да видят снимковия материал, доказващ смъртта на терориста, убит при акция на американските специални части в Пакистан.

"Експедицията" на Уорън започва след около месец

Уорън изчислява разходите по наемането на специален кораб и високотехнологична апаратура на около 400 000 долара. За целта вече бил намерил частни спонсори от Чикаго и Ню Йорк. След около месец американецът възнамерява да потегли от Индия заедно със снимачен екип. Сонарният уред, който ще е на борда на 54-метровия плавателен съд, е в състояние да открива и най-дребни обекти на дълбочина от 3 000 метра. С помощта на подобна технология бил открит и легендарният "Титаник".

Ако успее да намери трупа на Бин Ладен, Уорън смята да го заснеме и да вземе ДНК-проби. На аргумента, че тялото може да е отчасти разложено, американецът контрира, че "рибите не можели да го ръфат, защото било защитено от специален чувал на американските военноморски сили".

АГ, ШП, ДПА, Б. Узунова, Д. Попова-Витцел


дв / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи