Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

неделя, август 15, 2010

ДАВУТОГЛУ ОРГАНИЗИРА В АНКАРА ВЕЧЕРЯ-ИФТАР ЗА ТЮРКМЕНСКИТЕ ДЕПУТАТИ

ДАВУТОГЛУ ОРГАНИЗИРА В АНКАРА ВЕЧЕРЯ-ИФТАР ЗА ТЮРКМЕНСКИТЕ ДЕПУТАТИ...

Министърът на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу заяви, че отдават голямо значение на единството и сплотеността на всички групи и фракции в Ирак...

Изпратена 15.08.2010 09:44:01 UTC

Обновена 15.08.2010 09:44:01 UTC

Министърът на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу заяви, че отдават голямо значение на единството и сплотеността на всички групи и фракции в Ирак и подчерта, че с подкрепата и на иракските тюркмени в Ирак ще бъдат установени мирът и спокойствието и тя ще се превърне в една от важните страни в света.
Давутоглу организира в Анкара вечеря-ифтар за тюркменските депутати, които бяха избрани на последните проведени в Ирак общи парламентарни избори за депутати в иракския парламент.
В изявлението, което направи след вечерята Давутоглу каза, че са обсъдили събитията в Ирак и ролята и приноса в бъдеще на иракските тюркмени за единството и благоденствието на Ирак. Той каза, че отдават голямо значение и на сътрудничеството на тюркменските депутати в парламента и на единството и сплотеността на всички групи и фракции в страната. Министърът на младежта и спорта на Ирак Джасим Мухаммед Джафер отбеляза, че иракските тюркмени винаги са били против разпокъсването на Ирак и че за тях е от голямо значение иракските тюркмени да придобият изконните си права и да получат правото да бъдат справедливо представяни в ръководните органи в страната.

ТРТ / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи