Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, юни 19, 2010

Циркът организиран от ДПС продължава

Коментар от Минаре България:

Псевдопротестиращите протестирали против Недим Генджев,заради връзките му с комунистически режим и бившия репресивен апарат.

Голям смях.Чааакайте малко,че ме заболя коремът от смях.

А защо така не протестирате срещу Доган (агент Сава) и шайката му,който са изцяло доносници на бившата Държавна сигурност и активни възродители ?

Защо не протестирахте против репресиите срещу братя Юзеирови.

Може би защото братята недолюбват ДПС?

ДПС не се интересуват нито от турците,нито от Исляма,а единствено от собствения си интерес.

Майтапчии-протестиращи.

19.06.2010,04:43

И още:


SERBEST KORKMAZ :

В България в момента няма истинска свобода на словото.Толерират се тези ,които хвалят управляващите и се заглушават онези ,които ги критикуват.Един пример затова е и Кърдажли-хабер.Частен портал създаден да пази монопола на ДПС над Турците в България.Всеки който се осмелява да критикува ДПС открито бива осмиван и обвинен в враг на "Българските Турци" да за много господа там ние Турците от България все още сме такива.

Турската Комунистическа Партия в България за удобство наречено ДПС е най голямото зло,което се случи на нас Турците в България.Тази партия е съставена от бивши комунисти и агенти на ДС, за да се обуздае етноса ни и да не се възстановят правата на Турците в България.Ненапразно регистрациата му бе подмогната от БСП/БКП. ДПС е маша и троянски кон на БСП сред нас.

Ахмед Доган е изключително слаб политик от нетурски произход ,който има за задача да поведе Турците в България топтан в подчинение на Комуно-олигархите.Може би затова тези ,които не са съгласни със това овче водене се наричат "bolucu" -делячи.

В колко от последни 19 години ДПС управлява с демократични сили ? Само една и то едвам издържа .
Колко от последните 19 години ДПС бе заедно с комуно-фашистите и техните мимикрии като НДСВ ? - много нали ?

Благодарение на коалициата на тримата глупаци България стана черната овца в ЕС.Престъпност,сливане на държавата с мафията,машинации,мизерия,скъпотия ,нищожни доходи са резултат от некадърното управление на България най- вече през последните 7 години.

Какво допринесе ДПС за нас Турците в България.Според мен то допринесе за масовото ни обедняване,обезлюдяване на селата ни,завръщането на феодализма в селата от смесените райони.Където ДПС дерибеите " режат ,колят и бесат". ДПС е виновно ние Турците от България да не си възстановим правата си . ДПС е виновно да няма възмездие за "възродителните процеси ".Тази бизнес организация не само ,че не потърси отговорност от палачите ни,
но направи всичко възможно България да остане дива страна в която да се краде лесно.

ДПС в Кърджали гордо управлява рамо до рамо с палача ни от последният "възродителен процес " Назми Мюмюн,а В Джебел с друг дупедавец Ясен Устренски.Нямаха доблестта даже да излязат с една декларация срещу тяхното участие в терора над нас Турците в България.
Това ДПС ли е защитник на правата ни ? Това на което Кърджалийският му областен лидер нарича нас "Българските Турци" значи "Булгар-тюрклери".

Хубавото от всичко това е, че хората все повече се осъзнават.На последните избори Самуил и Гърмен казаха не на тоталната диктатура.
В Ардино 3200 изселници промениха съотношението против волята на местните жители.Иначе движението би загубило с около 4000 към 1600.

Това ли са вашите "права и свободи " ? - заглушаването на свободната воля на местните хора ,чрез купени гласове и насила докарани да гласуват хора.
Ще отречете ли че в Турция хората,които не са искали да дойдат да гласуват са били заплашвани с изгонване от работа.
Хубавото все пак е ,че все повече хора разбират ,че ДПС е една бизнес-далаверджийска организация ,чрез ,която някои безкрупулни елементи използувайки шантаж и заплахи за етническият мир печелят лични дивиденти и трупат тъмни богатства за сметка на мизерстващите обикновени хора.

Прекрасно е че на последните парламентарни избори само 52 % са гласували затова движение сателит на БСП.Обнадеждаващо е също така ,че се появяват силни личности като Мендерес Кунгю и Сейхан Тюркан ,които смело без страх се обявават решително срещу политиката на пладнежки грабеж на националните ресурси от ДПС и ортаци и са за сътрудничество със демократичните сили на България.

Партии като БСП,НДСВ,Атака ,ВМРО и ДПС са опасни за България и за просперитета на българският народ независимо от етноса на хората.
Ние Турците в България се нуждаем от истинско присъствие в Българската политика чрез демократична партия необвързана с БСП.
Моето мненеие ,е че ДПС не представлява Турците в България.Тя представлява интересите на обръчите ,мафията и олигархията в България.

Като такава тя е опасна за нас Турците в България и за цяла България.Коалицията на тримата глупаци Симо,Серджо и Меди докара България до просешка тояга.

Сербест форум

Форумът на Минаре България тук

1 коментар:

  1. А защо не ги питаш също защо не протетират срещу окупацията на нашите братя и сестри в Палестина и среу постоянните опити да се събори Месжид ал-Акса, че се пречи на влизането в нея. Или да ги питаш защо не скочиха в подкрепа на Пророка с.а.с., прекрасния ни пример, носителя на Исляма, за който се бият в гърдите - където повечето не знаят за какво са излезли и как изобщо могат достойни хора, глави на семейства, да позволяват да ги правят на клоуни...

    Защо не ги питаш това?

    ОтговорИзтриване


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи