Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, юни 28, 2010

Ислямът не забранява сексуалното удоволствие

Секс-уникум в арабския свят

Край на табутата!

Край на табутата!

"Ислямът не забранява сексуалното удоволствие" - явно ръководена от тази морална клауза Хадича Ахмед откри в емирството Бахрейн първия секс-шоп. Телевизионен репортаж донесе на малкото магазинче изключителна популярност.

"Дархадича" - "Къщата на Хадича" - в емирството Бахрейн изглежда като моден бутик. Тук обаче се предлагат не само шикозни дрехи, но и произведения на изкуството с еротични мотиви, както и секс-принадлежности. Бутикът е първият секс-шоп в малката островна държава в Персийския залив.

Рецепти срещу скуката в спалнята

Вълнуващият сексуален живот като оръжие срещу изневери

Вълнуващият сексуален живот като оръжие срещу изневери

Собственикът е жена, облечена прилежно според арабския канон и с неизменната забрадка. Това, пояснява Хадича Ахмед, не е секс-шоп по западните мащаби. Тук могат да пазаруват само семейни двойки и то само онези, които искат да се запознаят с "многообразието на сексуалната активност".

Неотдавна пионерката в еротичния бранш се появи дори по телевизията. Хадича Ахмед започва да продава еротични артикули още през 2007 година - по каталог чрез интернет-сайт. И тъй като бизнесът тръгнал добре, тя решила да отвори магазин.

"Защо семейни мъже или жени изневеряват? Защото у семейната двойка се е загнездила сексуалната рутина", анализира бахрейнската бизнесдама. Тя разказва, че открила бутика не толкова за да печели пари, колкото за да разкрие на съпружеските двойки възможността за вълнуващ сексуален живот. Нейният секс-шоп е единствен по рода си в този регион. Хадича набавя стоките главно от САЩ.

Клиентите - повече жени, отколкото мъже

"В исляма сексуалното удоволствие не е забранено. Които и духовници да запитате, няма да чуете противното", подчертава Хадича. Благодарение на интернет и на появята й по телевизията гешефтът върви много добре. При клиентелата й жените били малко по-силно застъпени от мъжете. Засега Хадича имала проблеми единствено с митническите служби. Понякога митничарите не проявявали разбиране за нейните търговски идеи и отказвали или забавяли освобождаването на някои пратки.

Въпреки тези спънки Хадича се радва на голям успех. "Получавам - казва бизнесдамата - много положителни отзиви. Един клиент дори ми довери, че съм спасила брака му от развод."

Радио "Дойче веле" / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи