Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, юни 19, 2010

Минчо Спасов:Държавна сигурност създаде ДПС

Минчо Спасов: ДС създаде ДПС

Доказателство за това били прекалено многото агенти на бившата ДС, които членували в движението, каза председателят на Комисията по вътрешен ред и сигурност в парламента.

Държавна сигурност създаде ДПС, категорично заяви по НТВ Минчо Спасов, председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност в Народното събрание. Затова говорело присъствието на твърде много агенти на ДС в движението, а и други факти, които Минчо Спасов предпочете да не споделя публично, заявявайки, че всеки може да предполага едно или друго нещо.
Той напомни, че НДСВ не допуснало нито един служител на ДС в своите редици, защото не се чувствало достатъчно комфортно да бъде в коалиция с такава партия и предположи, че и те не чувстват комфортно.


m_spasov_dps.jpgснимки Вяра Йовева

Политика, финанси и администриране били трите компонента, чрез които можели да се контролират тайните служби, обясни Спасов. Той заяви още, че депутатът Яне Янев неслучайно "размахва" досиета, които едва ли може да получи другояче, освен от службите. Като пример за едно такова досие той даде добре известния случай с лидера на СДС Пламен Юруков.


Депутатът от НДСВ отказа да коментира информацията дали е получавал по пощата си материали, които обвързват депутат с тайните служби.


Коалицията с БСП и ДПС била продиктувана от интересите на страната и в този смисъл трябвало да се правят някои жертви, обяви още Спасов, според който около 10-тина били възможните проценти, които НДСВ би получила на следващите избори. Жълтите щели да продължат да си съдействат с партиите, работещи за европеизиране на държавата. Frognews.bg

Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи